Nieuwe Valentijn- en GLAM collectie | Showroom | My Flame Lifestyle

Het merk My Flame Lifestyle is aanbieder van biologische kaarsen. Deze kaarsen zijn gemaakt van gecertificeerde sojawas, stoten geen roet af, hebben een leuk design, ruiken heerlijk en branden tot 45% langer in vergelijking met normale kaarsen. En ze zijn ook nog eens helemaal vegan!

Nieuwe collectie en showroom

Ontdek de nieuwe kaarsen van My Flame Lifestyle; de Valentijn- en GLAM collectie! Deze zijn leuk verpakt en voorzien van aansprekende teksten. Momenteel staat My Flame niet op beurzen, maar er is wel een showroom in Aalsmeer waar je de nieuwe collectie kaarsen kunt bewonderen. Voor meer informatie en het maken van een afspraak kun je contact opnemen met Danique. Natuurlijk kun je ook meteen inkopen via de website.

LOVE collectie | Valentijn

De LOVE collectie is de ‘special edition’ lijn van My Flame met een nieuw ontwikkelde geur: unconditional. Deze zwoele romantische geur is een ode aan de vrouw. De essentie is vanille, het nectar van cassis en zachtere noten van abrikoos. Rozen geven het een rijke, bloemige noot terwijl de patchouli nog intenser is. De geur eindigt met een hint van gekarameliseerde muskus. De collectie bestaat uit 3 maten met elk hun eigen mooie quote. Een must-have voor winkels die de shop klaar willen maken voor Valentijn!

GLAM collectie

Tevens is de GLAM collectie nieuw dit seizoen. Glimmend en goud blijft een hit dit voorjaar. Vandaar dat alle kaarsen in blik nu ook allemaal in goud veranderd zijn.

Contactgegevens

My Flame Lifestyle B.V.
Postadres
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer
Tel.: 029-7753622

Website: www.myflame.nl
E-mail: [email protected]