Nieuwe collectie “We paint flowers so they never die” | 03 CS Jewelry

De  sieraden collecties van 03 CS Jewelry zijn geïnspireerd op kunst, Victoriaanse rouw sieraden, flora & fauna. Eljo Kusters ontwerpt naast collecties onder eigen label ook sieraden voor museumshops. Achter de collecties van 03 CS Jewelry schuilt altijd een verhaal. De nieuwste sieraden zijn geïnspireerd op 3 vrouwelijke schilders/kunstenaars, die zich hadden gespecialiseerd in bloemstillevens.

“We paint flowers so they never die”

De nieuwe 03 CS Jewelry collectie heet: “We paint flowers so they never die”, met een knipoog naar de beroemde uitspraak van Frida Kahlo.

Deze sieraden collectie is geïnspireerd op bloemstillevens uit de 17e-18e eeuw. Eljo heeft drie vrouwelijke kunstschilders als voorbeeld genomen. In die tijd was het bijna onmogelijk om als vrouw carrière te maken. Toch is het Henriëtte Knip, Rachel Ruysch en Maria van Oosterwijck gelukt. Zij waren beroemd, werden bewonderd en er werd veel geld betaald voor hun werken. Naast de bloemen op de schilderijen zijn ook vlinders, insecten, bijtjes & exotische schelpen zichtbaar. Symbolieken voor het leven, liefde & vruchtbaarheid en de vergankelijkheid. Dit zien we terug in de sieraden van 03 CS Jewelry.

     

Inkopen

03 CS Jewelry heeft naast de getoonde sieraden een nog grotere collectie voor resellers. Ook zijn er mogelijkheden voor op maat. Ben je geïnteresseerd en wil je sieraden inkopen? Neem hiervoor (vrijblijvend) contact op.

Museumshops

Eljo maakt ook sieraden speciaal voor museumshops. Sieraden, die passen bij een lopende tentoonstelling. Meer informatie hierover kun je opvragen via mail of bel: 06-51681396.

Contactgegevens

03 CS Jewelry
Contactpersoon: Eljo Kusters
Tel.: 06-51681396
Bereikbaar op maandag, dinsdag en woensdag van 10.00-13.00 uur.

Website: www.03csjewelry.com
E-mail: 03canalstreet@gmail.com

Follow 03 CS Jewelry for the latest updates:
www.instagram.com/03csjewelry
www.facebook.com/03csjewelry

Thanks for sharing!