Nieuwe display Birds | Collector Edition | Trendzz For You

Trendzz for you

Trendzz For You is een dynamische groothandel in de verkoop van exclusieve wenskaarten & impuls-artikelen. Mooie kwaliteitsproducten uitgestald in compacte displays. De designers besteden veel aandacht aan het ontwerp en de kwaliteit van de producten, hierbij wordt gebruik gemaakt van de modernste technieken en toepassingen.

Ontwerp op maat

Naast de exclusieve eigen lijnen kunnen de designers van Trendzz For You ook geheel op maat een ontwerp maken, zoals bijvoorbeeld een eigen sleutelhanger, koelkastmagneet of wenskaart.

Nieuwe display

De nieuwste display van Trendzz For You bestaat uit vogels met ieder z’n eigen originele geluid, gemaakt van mooi afgewerkt pluche en met een formaat van 11-16 cm. De vogels worden gepresenteerd in een uitnodigende display.

 Inkopen

Wil jij één of meerdere compacte displays met wenskaarten & impulsartikelen in jouw zaak? Met een inlog kun je via de website het gehele assortiment bekijken en/of een bestelling plaatsen. Misschien denk je aan een ontwerp op maat? Neem dan even contact op met het team van Trendzz For You, zij informeren je graag!

Contactgegevens

Trendzz For You
C. Huygensstraat 8-009
8141 GM  Heino
Tel.: 0572-392272

Trendzz for you

Website: www.trendzzforyou.nl
E-mail: [email protected]