Nieuwe kids collectie | Fabryk Design

Fabryk Design ontwerpt en maakt meubels & woonaccessoires. Puur en stoer met een snufje geometrisch design. Producten onder eigen label zijn bijvoorbeeld: houten (maatwerk) meubels, designlampen, geometrische vormen & dieren van hout en staal, vloerkleden en nog veel meer.

Nieuwe kids collectie

Vanaf 1 februari 2021 lanceert Fabryk Design haar nieuwe kids collectie! Kinderkamers worden steeds meer gezien als een verlengstuk van het interieur. Als je alleen al kijkt op Instagram zie je de meest inspirerende kinderkamers voorbij komen. Fabryk Design speelt met de kids collectie in op deze trends met o.a. gepersonaliseerde houten vlaggenlijnen, muurcirkels en speciaal ontworpen kids geometrische vormen voor aan de wand. Alles in de kenmerkende stijl van Fabryk Design: speels, stoer en een tikkeltje eigenwijs!

       

         

Inkopen

Ben jij enthousiast over Fabryk Design? Dan kun je ook dealer worden van dit mooie merk. Kijk voor meer informatie op de b2b website: www.b2b.fabrykdesign.nl of vraag hier jouw account aan. De collectie is zowel b2b als b2c verkrijgbaar.

Contactgegevens

FBRK. Design
Schapendrift 1c
8435 WK Donkerbroek
Tel.: 085-8640109

Website: www.fabrykdesign.nl
E-mail: info@fabrykdesign.nl