Nieuwe merken | Prospectt

Prospectt is een inspirerend merkenhuis voor o.a. woonwinkels, conceptstores en giftshops. Bij Prospectt kies je voor producten die passen binnen jouw concept. Het team zoekt naar merken en producten die de goede momenten in het leven nog mooier maken.
Merken: Bitossi Home, Dassie Artisan, P & T, Leeff, Lie Gourmet, Cool Soap. Net nieuw in het assortiment: Gusta en RIVSALT.

Gusta

Gusta producten geven iets extra’s aan speciale momenten. Het Gusta assortiment laat je genieten van de dag. Iedere dag zijn er enkele momenten om het drukke bestaan achter je te laten en te genieten van verse koffie, een warm glas thee, een heerlijke maaltijd, een verse fruitdrank of wegduiken op de bank met een goed glas wijn.

       

         

RIVSALT

De RIVSALT-productfamilie is ontworpen door de Zweedse ondernemer en ontwerper Jens Sandringer. Jens bedacht het concept tijdens een diner in een Japans tippanyaki restaurant in Beijing.

         

Wil je meer informatie over Gusta/RIVSALT of deze misschien inkopen? Neem hiervoor even contact op met het team van Prospectt.

Contactgegevens

Prospectt
Bezoekadres op afspraak:
Meridiaan 55-57
2801 DA Gouda
Tel.: 0182-686332

Website: www.prospectt.nl
Email: info@prospectt.nl