Handgemaakte sloffen uit Mongolië | Bestel nu alvast voor herfst-winter 20/21 | Esgii

Esgii importeert originele vilten sloffen voor dames, heren en kinderen. De sloffen worden gemaakt in Mongolië op basis van Fair Trade. Je kunt kiezen uit verschillende modellen & kleuren, deze zijn allemaal handgemaakt en duurzaam.

Meer info

Esgii koopt sloffen en pantoffels in bij individuele producenten, kleine bedrijfjes, coöperaties en vrouwengroepen in Mongolië, die handelen volgens de principes van Fair Trade. De eigenaren stimuleren werkgelegenheid door o.a. het opleiden van hun werknemers. Nu Esgii al een aantal jaren sloffen inkoopt in Mongolië, blijkt dat de werknemers van de bedrijfjes Angel Felting, Tova, MIM, Coop Union al een beter bestaan hebben gekregen. Ze hebben een stabiel inkomen en de werkgelegenheid wordt steeds verder uitgebreid.

 

Nieuw in het assortiment

Vilten sloffen zijn koel in de zomer en warm in de winter. Nieuw zijn de Esgii High Boots, verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren.

Inkopen vóór 1 april 2020

Wil je jouw bestelling in oktober in de winkel hebben, dan is het handig om de order vóór 1 april 2020 te plaatsen. Dan kan alles op tijd geleverd worden vanuit Mongolië, want de sloffen worden daar met de hand gemaakt. Voor meer informatie en inkoopprijzen, neem gerust even (vrijblijvend) contact op met het team van Esgii.

B2B Shop

Contactgegevens Esgii

Esgii.nl
Herengracht 15
2312 LA   Leiden
Tel.: 06-18290203

Website: www.esgii.nl
E-mail: [email protected]