NM-Ontwerp | Interieurontwerper Nadieh Mathijssen

Na de opleiding aan de Jan des Bouvrie academie en een jaar werkervaring, is Nadieh Mathijssen met veel enthousiasme gestart met haar bedrijf NM-Ontwerp. NM-Ontwerp richt zich volledig op advies en realisatie rondom het interieur van woning en/of werkruimte. Inmiddels is NM-Ontwerp gegroeid naar een enthousiast team van 3 specialisten met een eigen kantoor in Eindhoven. Daarnaast wordt er gewerkt met een vaste groep betrouwbare allround professionals. Op deze manier worden de lijnen kort gehouden en kunnen zij de klant vakkundige en hoogwaardige oplossingen bieden.

Naam interieurontwerper
Nadieh Mathijssen

Bedrijfsnaam
NM-Ontwerp

Gestart in 2017

Werkgebied
“Het kantoor van NM-Ontwerp is gevestigd in Eindhoven. Naast Noord-Brabant komen onze klanten ook uit de rest van Nederland. Je kunt wel zeggen dat we overal in Nederland actief zijn.”

Klanten
“De gemiddelde NM-Ontwerp klant kun je het beste typeren als enthousiast
en niet bang om te kiezen voor kleur en oplossingen die net even anders zijn.
Klanten van NM-Ontwerp vind je zowel in de particuliere als in de zakelijke markt.
Het soort opdrachten loopt bij ons erg uiteen. Zo hebben we recent een
uitgebreid ontwerp mogen maken voor een verloskundigen praktijk,
maar zijn we gelijktijdig bezig met interieurontwerp van een woonhuis, waarbij de klant ook nog eens ontzorgd wordt door volledige begeleiding gedurende de realisatie.”

Onze kernwaarden
“De kernwaarden van NM-Ontwerp zijn: luisteren (naar de klant), originaliteit en ontzorgen. Daarnaast zijn we vanuit NM-Ontwerp gewend om nauw samen te werken met verschillende gespecialiseerde partijen om te komen tot een voor de klant vlekkeloze realisatie en kwalitatief hoogwaardig eindresultaat. We merken dat we hiermee inspelen op een groeiende behoefte in de markt, waarbij klanten de kennis en tijd niet hebben om de eigen ideeën om te zetten in een realiseerbaar totaalontwerp om vervolgens
te komen tot uitvoering. Als NM-Ontwerp nemen wij deze taken graag voor onze verantwoording.”

Wat bieden we concreet aan

“Het begint bij NM-Ontwerp met heel goed luisteren naar de eerste wensen en ideeën
die de klant vaak al heeft. Dit is voor ons altijd het startpunt voor een passend advies. Daarnaast kunnen we het ontwerp voor de klant uitbreiden met vele extra’s zoals het afstylen, een creatief lichtplan, het realiseren van maatwerk tekeningen en zelfs
het maken van een tuinontwerp, passend bij het interieur.”

“Kortom, wij zetten de eerste ideeën van de klant om in eigentijdse en creatieve (interieur)ontwerpen en realisaties waarbij kleur en originaliteit kenmerkend zijn! Neem gerust contact met mij op voor meer informatie”

Groet van Nadieh

Contactgegevens

NM-Ontwerp
Nadieh Mathijssen
Doornakkersweg 24
5642 MP Eindhoven
Tel.: 06-54237731

Website: www.nm-ontwerp.nl
Email adres: [email protected]

FacebookLinkedInInstagram