NUOC | Nieuw Spaans merk bij T&C Lifestyle

T&C Lifestyle is agent en distributeur van unieke, hoogwaardige kwaliteitsproducten, die je nergens anders tegenkomt. Merken: Lexon, Be Cool, SOXS, Y-ply, Uhmm (lunch)box, de eigen lijn UNEVEN én net nieuw in het assortiment is het Spaanse merk NUOC.

NUOC

De missie van het merk NUOC is om zoveel mogelijk plastic te reduceren en water te laten smaken naar écht water, zonder bijsmaak van metaal of plastic. De flessen zijn via een speciale techniek met de hand gemaakt van ijzersterk Borosilicaat glas, daardoor zijn ze licht van gewicht en kunnen tegen een temperatuurwisseling. De flessen zijn BPA vrij, 100% recyclebaar en vrij van metaal en toxine. Door het siliconen omhulsel (in diverse vrolijke kleuren) kunnen de flessen wel tegen een stootje. Verkrijgbaar in 500 ml. en 800 ml. Voor retailers staan de flessen van NUOC in de webshop en kunnen al besteld worden!

Inkopen

Wil jij reseller worden van één of meer merken van T&C Lifestyle? Neem even contact op met het team en ontvang een inlog voor de webshop.

 

T&C Lifestyle       

Contactgegevens

T&C Lifestyle
Patricia de Rooij en Carola Broekhuizen
Zilverschoonlaan 14
3452 AB Vleuten
Tel.: Carola Broekhuizen | 06-26786412
Tel.: Patricia de Rooij | 06-33842755

T&C Lifestyle

T&C Lifestyle
Website: www.tenclifestyle.nl

E-mail: [email protected] 

UNEVEN
Website: www.uneven.nu
E-mail: [email protected]