Blog ondernemerschap | Fashion groothandel di Momenti | Showroom

di Momenti is sinds 2011 een trendy groothandel in dameskleding, accessoires en schoenen. De collectie is stoer, vrouwelijk, comfortabel en vooral betaalbaar! De focus ligt op een regelmatig wisselende collectie dames fashion, accessoires en schoenen. In oktober is di Momenti gestart met blogs op de website. Graag laten zij je kennismaken met één van hun eerste blogs over ondernemerschap.

Ondernemerschap | Blog | Fashion groothandel di Momenti met showroom

Blog di Momenti oktober 2020

In een dynamische markt, zoals die van fashion, is het belangrijk dat je als ondernemer gebruik maakt van alle kennis die tot je beschikking staat. Als bedrijf merkten wij dat onze afnemers voornamelijk ondernemers zijn met een eenmanszaak. Deze ondernemers verkopen zowel on- als offline. Hierbinnen is een grote passie voor de branche te vinden. Alleen niet elke ondernemer kan alles weten. Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring in meerdere facetten van het ondernemen, en dat willen we graag delen met hen die starten of al langer in de business zitten. Hiervoor hebben wij, in eerste instantie drie categorieën opgericht, die in de toekomst uitgebreid zullen worden.

Ondernemerschap | Blog | Fashion groothandel di Momenti met showroom

De categorieën

De startende ondernemer
In de startende ondernemer gaan wij dieper in op problemen waar je als starter tegenaan loopt. Hoe bepaal je een verkoopprijs of een bedrijfsnaam. Onderwerpen waar je als starter veel aan hebt. Het zijn valkuilen waar wij zelf tegenaan zijn gelopen of wat wij van anderen hebben gehoord. Door deze kennis te delen behoeden wij je van fouten die je geld, tijd en energie kosten.

Marketing voor je onderneming
Bij marketing voor je onderneming gaan wij dieper in over hoe jij je een bedrijf profileert naar de buitenwereld toe, hoe je sociale media in kan zetten of als hoe je psychologie kan inzetten om zowel on- als offline te verkopen. Dit lijkt voor sommigen een ver van je bed show, maar wij zorgen ervoor dat het hapklare brokken zijn die je als ondernemer zo kan toepassen. Hierdoor zou je in de praktijk meer kunnen halen uit je onderneming en daardoor de groei kunnen waarborgen.

Kennis van stoffen
Bij kennis van stoffen gaan wij in op wat de naam al zegt, stoffen. Het is belangrijk voor elke ondernemer in de fashion om te weten wat de stof zegt over de prijs en kwaliteit van je producten. Hoe duurzaam verschillende stoffen zijn of hoe je deze moet onderhouden. Het klinkt misschien logisch maar het is niet voor iedereen even duidelijk, vandaar dat wij hier graag extra op ingaan.

Wekelijks plaatsen wij minimaal 1 nieuwe blog, dit betekent dat je elke week één of meerdere tips krijgt die je vaak direct kan toepassen om er beter van te worden. Neem dus vooral een kijkje 😉

Inkopen

Ben je geïnteresseerd in de collectie van di Momenti en heb je zelf een winkel of webshop? Bezoek de website of kom gezellig langs in de showroom. Het team bestaat uit enthousiaste medewerkers, allemaal met jarenlange ervaring in de modebranche. Onder de contactgegevens vind je de openingsdagen en tijden. Je bent welkom!

Contactgegevens

di Momenti
Zwanenburgerdijk 278h
1161 NL Zwanenburg
Tel.: 020-3541551 | 06-24573320 | 06-18947978

E-mail: [email protected]

Website diMomenti

Openingstijden showroom
Maandag:10.00 – 17.00 uur
Dinsdag: 10.00 – 17.00 uur
Woensdag op afspraak
Donderdag: 10.00 – 17.00 uur
Vrijdag: 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten