One Message Spoon | 12 thema’s | Style de Vie Authentique

Style de Vie Authentique is een dynamische groothandel die koken en tafelen ziet als een levensstijl. Zij zien het dan ook als uitdaging om luxe producten te ontwikkelen die bij dat gevoel passen én voor iedereen betaalbaar zijn.

      

Zeg het met een lepel

Inmiddels hebben zij vijf mooie merken waar One Message Spoon er één van is. Met dit originele cadeauconcept geef je je geliefde, familielid, vriend of vriendin of ander dierbaar persoon iets tastbaars: een lepel met een persoonlijke boodschap. Is er iets te vieren, wil je even ergens bij stilstaan of iemand laten weten dat je aan hem/haar denkt? Met 12 thema’s zit er voor elke gelegenheid een geschikte lepel tussen! Anders dan een kaartje of bloemetje die uiteindelijk wordt weggegooid, geef je met de tekstlepels van One Message Spoon een symbolisch, liefdevol en blijvend cadeau. Zeg het dus voortaan met een lepel!

Verpakkingen

Naast de losse lepels zijn er ook al een aantal lepels verpakt in een houten geschenkverpakking. Er zijn tevens lege geschenkverpakkingen beschikbaar die je in combinatie met de losse lepels kunt bestellen en verpakken.

Het complete assortiment vind je hier!

Contactgegevens

Style de Vie Authentique
De Panoven 17
4191 GW Geldermalsen
Tel.: 0183–745065

Website: www.styledevie.nl
E-mail: info@styledevie.nl

Thanks for sharing!