Catalogus ONE MESSAGE SPOON | Style de Vie Authentique

Style de Vie Authentique is een dynamische groothandel die zich richt op de zakelijke markt. Koken & tafelen is een manier van leven en het bedrijf ziet het als een uitdaging om producten te vinden die bij dat gevoel horen. Kunnen genieten van het koken, het tot in detail willen aankleden van de tafel en uiteindelijk het tafelen zelf. Door het aanbieden van bijzondere en mooie producten hopen zij hier een steentje aan bij te dragen!

Uitgelicht | One Message Spoon

Dit voorjaar heeft Style de Vie weer nieuwe producten in het assortiment, zoals een uitbreiding van de One Message Spoon collectie. Met 42 nieuwe teksten in verschillende categorieën in zowel het Nederlands, Engels als Duits. De teksten op de lepels zijn voor persoonlijke gelegenheden, zoals een blijk van waardering, verjaardag, Vaderdag, Moederdag of om iemand moed in te spreken. De lepels zijn mat afgewerkt en kunnen in de vaatwasser. Ook behoort levering van lepel(s) in een stijlvolle verpakking tot de mogelijkheden.

Displays

Naast de kleine houten display is er nu ook een grotere display beschikbaar voor de One Message Spoon. Deze display is een echte blikvanger in de winkel of bij de kassa en er kunnen 180 lepels in geplaatst worden.

Inkopen

Ben je geïnteresseerd in de nieuwe One Message Spoon collectie (of andere producten/ cadeausets) van Style de Vie Authentique? Neem dan even contact op met het team via onderstaande contactgegevens. Daarnaast is het ook mogelijk om in te kopen bij Trade Mart (Retailbeurs), Stand X3-D441.

Catalogus

     

Catalogus

Contactgegevens

Style de Vie Authentique BV
De Panoven 17
4191 GW  GELDERMALSEN
Tel.: 0183–745065

Website: www.styledevie.nl
E-mail: [email protected]