Ontdek bijzondere merken bij Prospectt!

Het team van Prospectt is altijd op zoek naar de meest ‘inspiring brands’, want deze merken maken met hun producten de goede momenten in het leven nog mooier!

B2B Website

Ontdek bijzondere merken bij Prospectt! In de B2B shop vind je een overzichtelijk en divers aanbod: Atelier Bobbie, Berghoff, Cool Soap, Dassie Artisan, Equa, Food Delicious, Gusta, Leeff, Lie Gourmet, Love Warriors, Men’s Society, Nkuku, Original Home, Pineut, Rhoeco, Rivsalt en Taz. Deze merken zijn in de webshop heel gemakkelijk in 1 winkelmand te combineren.

Uitgelicht: Original Home 100% ECO design

Elk product van Original Home is uniek en krijgt een mooie boodschap mee. Het assortiment bestaat o.a. uit tafellinnen, glaswerk, kaarsen, krukjes, kussens, manden, handgeweven producten, schorten… De producten hebben zo goed als geen effect op ons eco-systeem en alle materialen zijn natuurlijk, gerecycled of goed afbreekbaar.

 

Inkopen

Ben je geïnteresseerd in het assortiment van Original Home of van de andere merken? Een bestelling plaatsen kan via de B2B webshop of maak een afspraak voor een bezoek aan de showroom in Gouda. Voor vragen kun je altijd vrijblijvend contact opnemen.

Contactgegevens

Prospectt
Bezoekadres op afspraak:
Meridiaan 55-57
2801 DA Gouda
Tel.: 0182-686332

Website: www.prospectt.nl
Email: [email protected]