Ontdek de collecties van Trendzz For You: Toerisme, kids, natuur & dier

Trendzz For You is dé leverancier voor exclusieve wenskaarten, souvenirs, geschenken en andere impulsartikelen. Verras jouw klant met het uitgebreide assortiment of creëer een eigen ontwerp (ook in kleine aantallen). Het team denkt met jou mee en zorgt voor een passende en stijlvolle presentatie in jouw winkel!

Collecties

Trendzz For You biedt souvenirs en geschenken aan in verschillende collecties. Zo zijn er producten gericht op toerisme, kinderen, dieren of de natuur. Daarbij kun je kiezen tussen functionele producten of belevingsproducten. Denk hierbij aan o.a. knuffels, magneten, wenskaarten, gadgets en nog veel meer. Het assortiment is aantrekkelijk voor meerdere branches. Maak je keuze op basis van de sector waarin je werkt. Ben je op zoek naar producten in een specifiek thema? Bekijk de collecties en laat je verrassen door de verschillende mogelijkheden.

Toerisme

Heb je een onderneming in de toerismesector en interesse in de wederverkoop van souvenirs, impulsproducten of geschenkartikelen? Bij Trendzz For You ben je dan aan het juiste adres, want zij hebben exclusieve concepten gericht op toerisme en recreatie. Het is ook mogelijk om producten op maat te laten maken.

Cadeautje voor de kids

Veel mensen trekken erop uit met het hele gezin. Vaak worden er (als leuke herinnering aan het uitje) ook cadeautjes gekocht voor de kinderen. Denk hierbij aan knuffels, 3D artikelen, gadgets of andere functionele producten. Er is een uitgebreide collectie kindersouvenirs.

Natuur & Dier

Natuur- en dieren souvenirs zijn ideaal wanneer je bijvoorbeeld een onderneming hebt in toerisme en recreatie. Er is een uitgebreid aanbod waaruit je kunt kiezen. Denk hierbij aan knuffels of producten met daarop afgebeeld: planten, bomen, bloemen, wilde dieren en huisdieren.

Meer informatie en inlog

Wil je meer informatie, nieuwe thema’s ontdekken en een inlog om het complete assortiment met bijbehorende prijzen bekijken? Neem dan even contact op met het team.

Contactgegevens

Trendzz For You
C. Huygensstraat 8-009
8141 GM Heino
Tel.: 0572-392272

Trendzz for you

Website: www.trendzzforyou.nl
E-mail: info@trendzzforyou.nl

Thanks for sharing!