Ontdek de nieuwe fashion & interieur voorjaarscollecties van Knit Factory!

Knit Factory ontwerpt gebreide fashion items & keuken- en woonaccessoires. De producten worden ambachtelijk geproduceerd in één van de laatste breifabrieken in Nederland.

Nieuwe voorjaarscollecties | Fashion & Interieur

Het is lente! De wintergarderobe kan weer naar zolder en de lente- & zomeroutfits krijgen nu alle aandacht. Bij de eerste zonnestralen gaan de deuren en ramen weer open, tijd om ook de winter uit huis te jagen en aan de slag te gaan met een interieur vol lentekleuren!

April vest

Het vest uit de April collectie is een kort en luchtig damesvest voor de lente en zomer. Het vest kan open gedragen worden of op één plek gestrikt worden met een lint en knoop. Beschikbaar in verschillende kleuren.

April omslagdoek

De nieuwe April omslagdoek is gemaakt van een fijn geweven katoen en valt zacht en luchtig om de hals. Deze trendy omslagdoek is verkrijgbaar in verschillende zomerse kleuren.

Indy jurk

De eerste jurk van Knit Factory is onlangs gelanceerd! Met de Indy jurk kom je deze zomer stralend voor de dag. Zacht, luchtig, stijlvol en met alles te combineren. Dat maakt deze Indy jurk in vele kleuren een absolute favoriet. Bekijk hier de complete de Indy collectie.

     

Interieur

Zin in een kleine make-over binnen én buiten? Check de laatste interieurtrends en denk aan kleur, luchtigheid en licht! De leukste kleuren voor een lenteproof interieur vind je in de interieur collectie van Knit Factory, van kussens tot plaids, van keukendoek tot tafelaankleding.

Contactgegevens

Knit Factory
Energieweg 22
6658 AD Beneden-Leeuwen
Tel.: 0487-593467

 

 

 

 

 

 

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 8.30 – 17.00 uur.

Website: www.knitfactory.com
E-mail: [email protected]