Ontdek de nieuwste hot items voor jouw winkel op vakbeurs Trendz voorjaar 2023 | 8-9-10 januari 2023

Op 8, 9 en 10 januari ontdek jij de nieuwste voorjaarscollecties die niet in je assortiment mogen ontbreken en kun je veel inspiratie opdoen op vakbeurs Trendz in Evenementenhal Gorinchem. Er staan op Trendz veel leveranciers met uiteenlopende producten in home decoration & lifestyle die jij kunt inkopen. Van de mooiste interieuraccessoires, kussens, vazen en bloemen en planten tot trendy sieraden, accessoires, stationery, gifts en kids artikelen. Oftewel je vindt tijdens Trendz, hét inspiratie- en inkoopmoment voor de retail, alles voor jouw winkel!

Deelnemers

Tijdens Trendz kun je het jaar fris en vol inspiratie starten met ruim 270 merken, waaronder Prospectt, Heinen Delfts Blauw, Earthware, ScentChips, Pine-Apple BV, BLOOM your message, Geven is leuker en veel meer. Om bezoekers gericht hun weg over de beurs te laten vinden worden een aantal productgroepen geclusterd. Het Souvenir Plein is daarvan een voorbeeld, maar ook fashion, accessoires, jewelry, beauty en gifts die gehuisvest zijn op de bovenverdieping Next Level. Kun je niet wachten tot januari? Bekijk dan hier alvast ruim 650 sneakpreviews van de deelnemers.

Programma

Daarnaast staat er veel op het programma. Zo wordt er naast de prachtige showrooms aankomende editie een Winkel van de Toekomst neergezet. Hier presenteren 8 studenten van de vakschool voor creatief talent, SintLucas, 8 concepten hoe een winkel in de toekomst eruit zou kunnen zien. In januari kun je ook inspiratie opdoen tijdens de interessante lezingen in het Trendz Podium en DIY. Van het nog beter opvallen bij jouw potentiële klanten en kunnen verkopen via Pinterest en Instagram tot de aankomende trends en trendkleuren die je niet mag missen. Maar ook upselling van gifts met een actieve houding. Tot slot wordt er een speciaal Bloemen & Planten Podium neergezet in samenwerking met Koninklijke Vereniging Bloemist Winkeliers (VBW), Plantion, Groothandelscentrum Plantion en Bloem & Blad.

Trendkleuren

Aankomende editie ontdek je ook de nieuwe trendkleuren waar jij op kunt inhaken met jouw winkel op Trendz’s trendkleurenpresentatie. Binnenkort wordt hier meer over bekendgemaakt.

Praktische informatie

Data:
Zondag 8 januari 2023: 10.00 – 17.00 uur
Maandag 9 januari 2023: 10.00 – 21.00 uur
Dinsdag 10 januari 2023: 10.00 – 17.00 uur

Tickets:
Retailer? Registreer je hier gratis voor een bezoek aan vakbeurs Trendz.

Locatie:
Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem

Gratis registreren vakbeurs Trendz

Thanks for sharing!