Ontdek een veelzijdig assortiment tijdens Trendz najaar | 28-29-30 augustus 2022

Heb jij het druk en wil je liever niet het hele land door om verschillende showrooms te zien? Kom dan op 28, 29 & 30 augustus naar Evenementenhal Gorinchem voor hét inkoopmoment in de home decoration & lifestyle. De aanwezige leveranciers vertegenwoordigen honderden merken en zorgen dat jouw zintuigen aan alle kanten worden geprikkeld. Niet één maar twee verdiepingen met uiteenlopende producten om jouw najaarsassortiment aan te vullen. Lees hieronder wat je allemaal kan verwachten.

Wat mag er niet ontbreken in jouw winkel?

Van kleurrijke sieraden, leren tassen, opvallende cadeau artikelen tot hippe woon- accessoires, er staat een breed assortiment voor je uitgestald. Unieke ornamenten en stralende kerstbomen, het lijkt nog ver weg, maar ook het kerstassortiment staat voor je klaar. Ontdek de najaarstrends tijdens Trendz. Wat is hip en welke producten kan je verwachten? Ontdek hier de aanwezige exposanten uit de verschillende segmenten: home decoration, outdoor & flowers, gifts & gadgets, table & kitchenware, home linen, fashion, accessoires, jewelery & beauty, stationery & office én kids.

Bekijk het deelnemersoverzicht

Maak contact, ontmoet en netwerk!

Tijdens de drie beursdagen heb jij alle ruimte om langs de verschillende showrooms te wandelen. Geen aaneengesloten weken op pad om (nieuwe) leveranciers te ontdekken. Ga effectief te werk en profiteer van de face-to-face contacten onder het genot van een hapje en drankje.

Ontdek de diverse workshops en inspiratiesessies

Wil jij als de beste kunnen inpakken? Tijdens de inpakworkshops ontdek je verschillende inpaktechnieken van Cadeau Pakje In met de materialen van Kassaplan. Ben je nieuwsgierig naar de woontrends van 2023 of wil je weten hoe jij nu kan zorgen dat je winkel opvalt in die winkelstraat? Het programma heeft een veelzijdig aanbod en biedt drie dagen uiteenlopende sessies op het Trendz Podium of Trendz DIY.

Bekijk het programma

Wil jij langskomen op Trendz?

Registreer je dan nu gratis voor 28, 29 & 30 augustus 2022!