Ontdek familiebedrijf The Big Gifts | Groothandel in originele cadeauartikelen

Ben je op zoek naar een betrouwbare groothandel met een passie voor unieke cadeauartikelen? Maak kennis met The Big Gifts, een bloeiend familiebedrijf dat in 2019 het licht zag. Onder leiding van Simone, samen met haar dochters Julia en Lisa, heeft dit bedrijf zich snel gevestigd als een toonaangevende leverancier van cadeauartikelen en relatiegeschenken.

Origineel en betaalbaar

Wat maakt The Big Gifts zo uniek? Ten eerste is er hun toewijding aan originaliteit en betaalbaarheid. Met meer dan 500 zelfontworpen geschenken voor elke gelegenheid bieden ze een unieke selectie die klanten telkens weer verrast. Maar daar stopt het niet. Dit familiebedrijf gaat een stap verder door samen te werken met sociale werkplaatsen en te kiezen voor gerecyclede materialen, zoals het glas voor hun wijnflessen en het karton voor hun verpakkingen. Zo dragen ze niet alleen bij aan een betere wereld, maar bieden ze ook een verhaal achter hun producten, wat de waarde ervan verder verhoogt.

Achter de schermen

Een hecht team van drie generaties werkt samen om de producten te ontwerpen, te bedenken en zelfs te produceren. Lisa, verantwoordelijk voor administratieve taken en websitebeheer, zorgt voor een vlotte ervaring voor klanten die online winkelen. Julia, de creatieve geest van het team, staat garant voor verbluffende ontwerpen en sfeervolle foto’s die de producten tot leven brengen. En niet te vergeten Simone, die haar expertise in administratie en tekstschrijven inzet om het bedrijf draaiende te houden.

Uniek assortiment originele geschenken

Waarom zou je klant moeten worden bij The Big Gifts? Niet alleen bieden ze een uniek assortiment aan originele geschenken, maar ze zijn ook toegewijd aan het bieden van een uitstekende klantenservice en flexibele inkoopvoorwaarden. Met een minimaal orderbedrag dat nergens anders te vinden is en meer dan 1500 tevreden verkooppunten die al voor hen hebben gekozen, is The Big Gifts de ideale partner voor winkeliers die op zoek zijn naar kwaliteit, originaliteit en betaalbaarheid.

Inkopen

Benieuwd naar wat The Big Gifts voor jouw winkel kan betekenen? Neem vandaag nog contact op met het team of bel: 0172 – 257043. Zij staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte geschenken voor jouw klanten!

Contactgegevens

The Big Gifts B.V.
Nijverheidsweg 3A
2421 LR Nieuwkoop
Tel.: 0172 – 257043

Website: www.thebiggifts.com
E-mail: info@thebiggifts.com

Thanks for sharing!