Ontdek La Vie Maison | Exclusieve B2B Meubelverkoop | Ook eigen label mogelijk

Bij La Vie Maison geloven ze dat de interieurbranche toe is aan een revolutie. Als jong en innovatief bedrijf richten zij zich op het bieden van hoogwaardige meubeloplossingen voor interieurprofessionals. Met een breed scala aan aanpasbare mogelijkheden en unieke kenmerken, brengen zij maatwerk meubilair naar een hoger niveau.

Passie voor design en kwaliteit

La Vie Maison is opgericht door Vinnie Jacobs en Tim de Bruijn, twee visionairs met een passie voor design en kwaliteit. Het bedrijf is speciaal gericht op de behoeften van interieurprofessionals, met de missie om de interieurbranche naar een hoger niveau te tillen. Zij bieden hun klanten de mogelijkheid om meubilair geheel naar eigen wens te personaliseren, inclusief een vrijwel onbeperkte keuze aan stoffen en de mogelijkheid om stoelen met een eigen label te voorzien.

Uitgebreide collectie meubels | Aanpasbaar

Bij La Vie Maison vind je een uitgebreide selectie meubels die volledig aan te passen zijn aan de specifieke wensen van jouw projecten. Deze unieke aanpak stelt interieurprofessionals in staat om hun creativiteit de vrije loop te laten en meubels te creëren die perfect passen bij hun visie.

Van stoelen met gepersonaliseerde labels tot meubelen bekleed met exclusieve stoffen, La vie Maison biedt oplossingen die jouw projecten onderscheiden!

Waar kun je de collectie bewonderen/inkopen?

Het team van La Vie Maison begrijpt dat tijd en gemak essentieel zijn, daarom bieden ze klanten flexibele mogelijkheden om hun collectie meubels te bekijken en te bestellen.

Op afspraak kun je het assortiment van La Vie Maison in de showroom of op jouw locatie bekijken/bestellen. Ook kun je de collectie op de website vinden. Bovendien lanceren zij hier binnenkort een klantenportaal, waardoor je nog gemakkelijker toegang krijgt tot het assortiment en waar je je bestellingen kunt beheren.

Bij La Vie Maison streven ze ernaar om jouw verwachtingen te overtreffen en je te ondersteunen in het creëren van inspirerende interieurs!

Contactgegevens

La Vie Maison
J.F. Kennedylaan 217
5981 WZ Panningen
Nederland
Tel.: +31 77 770 3341

Website: www.laviemaison.com
E-mail: info@laviemaison.com

Warehouse
La Vie Maison
Tichlouwstraat 45
5932 AA Tegelen
Nederland

Thanks for sharing!