Ontwerpstudio Chez Fabiënne | Interieurontwerp & Schilderijen – Inspiratiebron Côte d’Azur

Ontwerpstudio Chez Fabiënne is opgericht door Fabiënne Pater, interieurontwerper wonende in Zwolle. Sinds kleins af aan was Fabiënne al bezig met interieur; ze bedacht elk weekend een andere indeling voor haar kamer en tekende plattegronden van droom- of vakantiehuizen. Op haar negentiende vertrok ze voor een jaar naar Zuid-Frankrijk om daar te werken als Au Pair. Daar plakte ze uiteindelijk nog een jaar aan vast om in Nice te werken in een Bed & Breakfast.

Schilderijen

Eenmaal terug in Nederland, begon ze de studie Interior Design & Styling. Hier kon ze al haar creativiteit in kwijt en is ze gaan experimenteren met schilderen. Het leven aan de middellandse zee is een grote inspiratiebron voor haar schilderijen. Fabiënne: ‘De zee gaf mij rust. Zitten en kijken naar de horizon, met de zon op mijn gezicht en het geluid van de golven die over de kiezels kabbelen.’ Diezelfde rust vind je terug in de schilderijen die ze maakt. In haar nieuwste serie schilderijen Méditerranée werkt ze met een zandstructuur en rustgevende Mediterraanse kleuren. De schilderijen van 30×30 cm. en 50×50 cm. worden verkocht in een mooie naturel houten baklijst.

Interieurontwerp

Wil je een oud of karakteristiek pand verbouwen of moderniseren, maar ben je bang afbreuk te doen aan de geschiedenis? Of weet je niet hoe je een mooie balans kan creëren tussen de karakteristieke elementen en een modern interieur? Chez Fabiënne is gespecialiseerd in het uitwerken van interieurconcepten, ruimtelijke ontwerpen en 3D visualisaties voor particulieren én bedrijven.

Nieuwsgierig geworden?

Bekijk de schilderijen en interieurontwerpen van Fabiënne alvast via haar website.

Chez Fabiënne volgen op social media:
Instagram (kunst)
Instagram (interieur)  

LinkedIn

Thanks for sharing!