Onze Branche! @Spotlight

Afgelopen zondag 19 september ging het team van Onze Branche! naar het Spotlight-event in het Autotron in Rosmalen.

Kleurrijke producten in prachtig verlichte beursstands

Op het grote parkeerterrein konden we de auto gemakkelijk kwijt en waren we snel bij de ingang. Daar werden we vriendelijk ontvangen en even later stapten we de vrolijk en knus ingerichte hal binnen. Het viel ons meteen op dat de exposanten erg hun best hadden gedaan om hun producten mooi te etaleren in prachtig verlichte beursstands. Deze stonden vol met kleurrijke kidscollecties, stationery, gifts, gadgets & party artikelen. Allemaal volgens de laatste trends. We kregen een goed beeld van de (nieuwe) collecties. Om ons heen werd er gekeken, inspiratie opgedaan en inkopen gedaan. Zowel exposanten als bezoekers waren blij om elkaar weer te zien en te spreken.

Standhouders

We kregen ook nog de gelegenheid om met enkele standhouders een praatje te maken, o.a. met Studio Pets, Souza, Kleine Giraf en Trendzz For You.

      

In het gesprek met Eddy de Wit van Trendzz For You hoorden we dat er weer nieuwe collecties en ontwikkelingen gaande zijn. Opnieuw een samenwerking met het merk JET: ansichtkaarten, magneten, onderzetters, spiegeltjes, posters enz., allemaal handig geplaatst in een hoge display. Daarnaast ook nieuw zijn de groeikaarten met leuke teksten/afbeeldingen en is er een samenwerking met Landal GreenParks.

       

Kortom, een geslaagd bezoek!

Nienke & Johanna
Team Onze Branche!

De volgende editie van Spotlight is op 6 & 7 maart 2022!