Open Dag zaterdag 11 mei 2019 | Fabryk Design opent haar deuren | Fabryk-Werkt

Fabryk Design is gevestigd in de oude melkfabriek van Donkerbroek en ontwerpt & maakt daar bijzondere woonaccessoires en meubelen. Puur en stoer met een snufje geometrisch design. Fabryk zorgt zelf voor de productie in samenwerking met lokale ondernemers.

Fabryk-Werkt

Esther Veenstra is eigenaar van Fabryk Design. Maar daarnaast ook oprichter van Fabryk-Werkt! Door ervaring en affiniteit met zorg en welzijn, weten ze bij Fabryk Design dat werken niet altijd vanzelfsprekend is. Door fysieke of psychische beperkingen gaat het soms net even anders dan anders. De combinatie van het woonmerk en een dagbesteding is voor het team van Fabryk Design heel logisch. Iedereen wil bezig zijn en erbij horen, ook met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt. Hoe gaaf is het als je mee kunt werken aan een meubelstuk of accessoire die vervolgens naar de klant gaat. Dan voel je je nuttig en gewaardeerd. Je krijgt alleen net dat extra beetje begeleiding.

Alle facetten van de werkzaamheden spelen zich af onder één dak. Er worden ontwerpen gemaakt, geproduceerd en verzonden vanuit de oude melkfabriek. Er is nu ook een extra ruimte gecreëerd voor de dagbesteding. De begeleiding is zorgvuldig afgestemd op de persoonlijke zorgvraag van onze deelnemers. Zo is er ruimte voor dromen en daden, inspiratie en ambitie!

Open dag

‘Op 11 mei organiseren we een open dag. We nodigen belangstellenden en geïnteresseerden uit van 13.00 uur tot 17.00 uur voor een kijkje in onze Fabryk en dagbesteding FBRK-Werkt! Nieuwsgierig naar onze werkwijze? Op onze website vind je alle informatie, locatie: Schapendrift 1C te Donkerbroek’.

‘Je bent van harte welkom!’
Esther Veenstra

Contactgegevens

FBRK. Design
Schapendrift 1c
8435 WK  Donkerbroek
Tel.: 085-8640109

Website: www.fabrykdesign.nl
E-mail: info@fabrykdesign.nl