Original Home | Merkenhuis Prospectt

Prospectt is een inspirerend merkenhuis en vertegenwoordigt in de Benelux de mooiste merken uit binnen- én buitenland. Alle merken hebben een verhaal. Onder de noemer ‘Ontdek bijzondere merken bij Prospectt’ brengen we deze keer het merk Original Home onder de aandacht.

Original Home

De collectie van Original Home is gemaakt van natuurlijke materialen. Het merk vindt het belangrijk dat hun producten zo goed als geen effect hebben op het eco-systeem en dat alle gebruikte materialen natuurlijk, gerecycled of goed afbreekbaar zijn. Het assortiment bestaat o.a. uit: tafelgoed, glaswerk, rotan lampen, kaarsen, krukjes, manden… Op de website van Prospectt vind je de collectie van Original Home.

   

Inkopen

Naast het merk Original Home vertegenwoordigt Prospectt nog veel meer bijzondere merken. Door de efficiënte B2B shop kun je de diverse merken gemakkelijk combineren. Zo kies je bij Prospectt altijd producten die passen in jouw concept. Wil je de producten eerst graag zien? Maak dan even een afspraak voor een bezoek aan de showroom in Gouda. Voor vragen kun je natuurlijk altijd (vrijblijvend) contact met het team opnemen.

Contactgegevens

Prospectt
Bezoekadres op afspraak:
Meridiaan 55-57
2801 DA Gouda
Tel.: 0182-686332

Website: www.prospectt.nl
Email: [email protected]

Thanks for sharing!