Originele homeware producten | LEMONWISE

Het merk LEMONWISE staat voor eigenwijze, originele en verfrissende homeware producten. Het assortiment is ontworpen en gemaakt met liefde & aandacht voor handgemaakt, bijzondere details en kleur. Eigenaar Karen Vollmuller is vele jaren werkzaam geweest als communicatie coördinator bij het B2B inkoopcentrum TICA. Dit waren leuke en leerzame jaren. Op een gegeven moment was het tijd voor een nieuw en verfrissend avontuur; LEMONWISE.

Originele homeware producten | LEMONWISE

Karen Vollmuller

Waarom?
“Omdat ik blij word van samenwerken en van het ontwikkelen van eigenwijze, originele, verfrissende homeware producten. Met liefde en aandacht voor kleuren en bijzondere details. Gebaande paden is niks voor mij, ik ga liever schatgraven. Not regular, geen inkoop ‘van de plank’. Soms handmade, dus geen 13 in een dozijn. Daar zijn er tenslotte al genoeg van.”

Originele homeware producten | LEMONWISE

Wat?
“Met kleinschalige producenten uit verre, exotische landen én van heel dichtbij, werk ik
–met oog voor mensen- samen om zo het leukste product te realiseren. De collectie omvat originele homeware producten, zoals linnen kussens, handgemaakt keramiek, stitched art; Handgeborduurde wanddoekjes en kussens, deze worden in gelimiteerde oplage gemaakt. Elk exemplaar is genummerd. Gemaakt met aandacht, liefde en oog voor bijzondere details. LEMONWISE heeft een eigen assortiment, maar ook maak ik producten/collecties op maat. Een voorbeeld hiervan is de collectie die ik speciaal voor Dille & Kamille ontwierp en liet produceren.”

           

           

Inkopen

Wil je meer weten over de producten + inkoopprijzen of informatie over custom made artikelen? Neem hiervoor (vrijblijvend) contact op via mail of bel: +31 (0)6 422 01 652.

Contactgegevens

LEMONWISE
Karen Vollmuller
Tel.: +31 (0)6 422 01 652

Website: www.lemonwise.nl
E-mail: [email protected]

Ook wordt de collectie van LEMONWISE verkocht bij inkoopcentrum TICA in Uithoorn.