Piccobella | Italiaans servies, tafelkleden & kussens

Piccobella is groothandel en importeur van Italiaans servies en tafelkleden. Italië staat voor genieten van eten en drinken met familie en vrienden aan mooie gedekte tafels. Genieten van het goede leven, La Bella Vita, probeert Piccobella met passie over te brengen aan haar klanten.

Ambachtelijk servies

Het servies wordt ambachtelijk vervaardigd en handbeschilderd door familie-bedrijven in de streek Veneto; iedere schaal is daardoor uniek. Alle schalen, borden en kannen zijn gedecoreerd met een motief of een model; met olijven, tomaten, kreeft of klaproos en zonnebloemen. Voor het voorjaar zijn er asperge-schalen, voor de zomer zijn er schalen met alle soorten fruit, voor het najaar zijn er pompoen-terrines, koolschalen en schalen met everzwijnen of fazanten. Voor elk seizoen, voor binnen of buiten eten: hier word je blij van!

         

Tafelkleden – Schorten – Kussens

Ook verkoopt Piccobella tafelkleden, schorten en kussens. Daarvoor worden bijzondere en originele stoffen ingekocht en vervolgens maken zij in eigen atelier tafelkleden, lopertjes en placemats OP MAAT en naar WENS van de klant. Wil je iets speciaals? Iets bijzonders voor een hele grote tafel of een nieuw model schort, kussen of… In principe kan ‘alles’ gemaakt worden.

Inkopen

Piccobella is een groothandel en levert haar mooie Italiaanse producten aan winkels en bedrijven. Wil je graag het hele assortiment bekijken? Hiervoor kun je een inlogcode aanvragen voor de website en meteen alle producten + inkoopprijzen zien. In Schijndel staat de mooie showroom met magazijn, waar je op afspraak ook van harte welkom bent!

Contactgegevens

Piccobella
Contactpersoon: Isabel Klerkx
Adres groothandel, showroom en magazijn:
Groeneweg 69
5481 BT  SCHIJNDEL
Tel.: 06-40473441

Website: www.piccobella.eu
E-mail: [email protected]

Facebook

Twitter

Inkopen kan ook bij Trade Mart
Beatrixgebouw Jaarbeurs
Jaarbeursplein 6
In Utrecht
3de etage – stand F650

Producten

Schalen, borden, peper- en zoutsetjes, fruit-testjes, terrines, wijn/water-kannen, tafelkleden, schorten, broodmandjes, kussens, Relatie- en Kerstpakketten…