Pineut | Cadeau & cadeaupakketten | Ontdek bijzondere merken bij Prospectt

Bij het merkenhuis Prospectt vind je diverse mooie labels: Atelier Bobbie, Berghoff, Cool Soap, Dassie Artisan, Equa, Food Delicious, Gusta, Leeff, Lie Gourmet, Love Warriors, Men’s Society, Nkuku, Original Home,Rhoeco, Rivsalt én Pineut. De B2B shop heeft een overzichtelijk en divers aanbod. De producten zijn heel gemakkelijk in 1 winkelmand te combineren. Onder de noemer ‘Ontdek bijzondere merken bij Prospectt’ brengen we deze week het Hollandse merk Pineut onder de aandacht!

Pineut

Pineut is opgericht door de twee vriendinnen Femke en Marlies. Allebei zijn ze gek op smaken, kruiden en specerijen. Zij werken dag in dag uit aan de nieuwste combinaties en de lekkerste doe-het-zelf producten. Daarbij kiezen ze doelbewust voor de aanschaf van kruiden en specerijen die lokaal ondernemerschap stimuleren.

         

Cadeau & cadeaupakketten

De bijzondere producten van Pineut zijn leuk om te geven én te krijgen! Daarnaast is het assortiment ook heel geschikt om er (met het oog op het komende seizoen) cadeaupakketten van te maken. Het team van Prospectt helpt je hierbij graag verder. Er zijn trouwens ook al ‘kant en klare’ cadeaupakketjes beschikbaar.

           

           

Inkopen

Ben je geïnteresseerd in het assortiment van Pineut of in één van de andere merken? Een bestelling plaatsen kan via de B2B webshop of maak een afspraak voor een bezoek aan de showroom in Gouda. Voor vragen kun je altijd (vrijblijvend) contact met het team opnemen.

Contactgegevens

Prospectt
Bezoekadres op afspraak:
Meridiaan 55-57
2801 DA Gouda
Tel.: 0182-686332

Website: www.prospectt.nl
Email: [email protected]