Ping & Moos | Interieurproducten geïnspireerd op de natuur

Met haar bijzondere merk Ping & Moos vraagt Inge Stevens aandacht voor de natuur in de stad. Door middel van o.a. een ontbijtservies, poëtische Art Prints en de Vaas met gieter ‘Boomtop & vogel’ hoopt zij de stad iets groener te kleuren!

‘Daar waar natuur en stad samenkomen ontstaat voor Inge Stevens iets moois!’

 Dick Bruna

Inge Stevens is van huis uit illustrator. Ze groeide op in Limburg en studeerde aan de Akademie voor Beeldende Vormgeving in Tilburg. Na een korte loopbaan bij diverse organisaties kwam ze in 2004 terecht bij Dick Bruna in Amsterdam, waar ze meewerkte aan de totstandkoming van diverse nijntje-boekjes. De eenvoudige, maar krachtige stijl van nijntje is Stevens op het lijf geschreven. Je ziet het terug in haar eigen tijdloze en speelse ontwerpen.  Inge is in staat om overal en altijd het positieve te zien. En die blik deelt ze graag via haar werk, maar ook met haar 14-jarige dochter Moos, mede-inspirator en muze. Het verlangen om ook eens iets tastbaars te maken, heeft geresulteerd in een mooi assortiment geïnspireerd op de natuur.

        

GROOTHANDEL | SHOP | RESTAURANT

Wil jij de interieurproducten van Ping & Moos in jouw (web)shop/groothandel verkopen? Is je restaurant toe aan nieuw keramiek? Stuur het team van Ping & Moos een mailtje of bel gerust voor uitgebreide productinformatie, zij helpen je graag verder!

Contactgegevens

Ping Design
Inge Stevens
Koolweg 62
6181 BM  Elsloo
Tel.: 06-17090077

Website: www.pingenmoos.com
E-mail: [email protected]

Facebook  Twitter Pinterest

Muur zoekt match! Shop de mooiste decoratie voor jouw muur! #wallart #print #gifts #interiordesign #springisintheair #abitofnature #eenbeetjebuiten #minimalism #woodpecker #specht #birds #eenleukkadootje #shopping http://www.ping-design.nl/product/art-print-woodpecker/

Geplaatst door Ping & Moos op woensdag 21 februari 2018

Producten

Illustraties/prints, ontbijtservies, gezeefdrukte keukendoeken, vaas, gieter, Boomtop & Vogel…