PitmasterX gaat exclusieve samenwerking aan met het messenmerk Forged | Style de Vie

Vanaf juni 2022 gaat Roel Westra, beter bekend als PitmasterX, een exclusieve samenwerking aan met Forged. De grillmaster, die op YouTube zo’n 560.000 volgers heeft van over heel de wereld (en ook op andere social kanalen vele fans heeft), zal vanaf dat moment enkel nog gebruik maken van de handgemaakte Forged messen. Ook het Forged Churrasco concept komt voorbij, net als de Flambadou en de magneetblokken van Style de Vie.

Gedeelde passie voor buiten koken

PitmasterX en Forged vinden elkaar in de liefde voor buiten koken en de gedeelde passie voor gezamenlijk (buiten) genieten van goed vlees, goed gereedschap en goed gezelschap. Daar past Forged natuurlijk perfect bij. Niet alleen door de functionaliteiten van de Forged messen, maar ook door het robuuste, stoere uiterlijk van het merk, dat naadloos aansluit bij de wereld van vuur en barbecueën.

Online!

Westra werkte al eens met Forged. Eerder dit jaar maakte de succesvolle content creator al video’s waarin het Churrasco concept en de Flambadou gebruikt werden. De video’s trokken
honderdduizenden kijkers. De komende tijd hopen Forged en PitmasterX weer de nodige
buitenkokers te inspireren. Hierbij de link naar PitmasterX.

Meer info

Voor meer informatie over deze samenwerking, de producten, prijzen en verkooppunten kun je contact opnemen met:
Style de Vie Authentique BV
Eva Geurdes, Campaign Manager
E-mail: [email protected]
Tel.: +31 (0)183 – 745065