Plantenbakken- en wanden, terrasmeubilair en horeca accessoires van Urbaum | Nieuw bij Horn Design

Horn Design importeert het modulaire plantenbakken systeem van Grönfeld uit Denemarken. Daarnaast hebben zij nu ook het exclusieve importeurschap verworven van het merk Urbaum voor Nederland en België. De collectie van dit Spaanse bedrijf bestaat uit plantenbakken- en wanden voor binnen en buiten, terrasmeubilair en horeca accessoires.
Geschikt voor winkel, bedrijf, horeca, kantoor of project.

Plantenbakken- en wanden

De plantenbakken zijn van gegalvaniseerd ijzer en voorzien van een coating, zodat deze geschikt zijn voor binnen en buiten. Ook kan er een glazen of metalen terrasscherm aan bevestigd worden. Zo kun je een terrasafscherming maken waarbij je altijd lekker uit de wind kunt zitten. Met wielen eronder zijn ze ook nog eens multifunctioneel inzetbaar.

De plantenwand bestaat uit speciaal vormgegeven plantenbakken. Ze zijn stapelbaar, zodat je naar eigen inzicht je eigen verticale tuin kunt creëren. Door de speciale vormgeving is de gestapelde groene muur op sommige hoogtes transparant en hou je contact met de omgeving.

                   

In de collectie zitten een aantal plantenbakken die geschikt zijn voor hydrocultuur. Met een speciaal ontwikkelde watertank die gemakkelijk te vullen is, maar tevens is afgeschermd. Bovendien is er de mogelijkheid maatwerk te leveren voor projecten.

Buitenmeubilair

Ook in de collectie van Urbaum kwalitatief hoogwaardig buitenmeubilair van aluminium. Zoals ronde of vierkante terrastafels en diverse stoelen die ook stapelbaar zijn. Speciale kleuren zijn mogelijk vanaf 20 stuks.

Horeca accessoires

De collectie met allerlei horeca accessoires bestaat uit tafelstandaards voor garnituur en reservering, stapelbare krukken, sanitair logo’s, een tafellampje, een hangend wijnfles display en een prachtige designstandaard voor de menukaart. Heel handig en uit te breiden met een ledlampje. Er zitten wielen onder, zodat je deze weer gemakkelijk kunt verplaatsen. Geschikt voor buiten en verkrijgbaar in het wit en zwart.

Voor meer informatie of interesse in wederverkoop neem even contact op met het team van Horn design.

Contactgegevens

Horn Design
Master Jansenstrjitte 8
9022 AN  Mantgum
Tel: 06-39338123

Website: www.horndesign.nl
E-mail: [email protected]