Pluto Produkter = Pluto Design | Ontdek nieuwe collecties | Tsquare Brands

Tsquare Brands is hét agentschap voor vernieuwende lifestyle merken. In de Benelux vertegenwoordigen zij diverse bijzondere woon-, souvenir- en fashion merken: Batela 1991, Joyin, Candle Square (meerdere kaarsen merken onder één dak), modemerk Mudd & Water én Pluto Produkter onder een nieuwe naam: Pluto Design.

Pluto Produkter = Pluto Design

Een naamsverandering van het merk Pluto Produkter in Pluto Design! Om de nieuwe huisstijl en naam kracht bij te zetten zijn de meeste verpakkingen aangepast en ge-update, zoals de populaire (kerst)producten van Angel Chimes. Bekijk alvast de digitale catalogus AW23.

Nieuwe Design lijn Stig L. bij Pluto Design

Stig Lindberg is een bekende Zweedse kunstenaar en ontwerper. Pluto Design heeft een nieuwe collectie gebaseerd op de werken van deze ontwerper.

Wie is Stig Lindberg?

Lindberg studeerde aan de kunstacademie Konstfack in Stockholm met als doel kunstschilder te worden. Nadat hij in 1937 slaagde, nam hij een baan aan als plateelschilder bij de porseleinfabriek Gustavsberg in de Zweedse hoofdstad. Hier werd artistiek directeur Wilhelm Kåge zijn leermeester. Twaalf jaar later volgde Lindberg Kåge op. Hier bleef hij aan tot 1980, waarna hij een eigen atelier vestigde in Italië.

Lindberg heeft altijd met uiteenlopende materialen gewerkt en hanteerde verschillende stijlen. In zijn ontwerpen keren voortdurend een speelse natuur, humor en een vrije hand terug. Zijn oog voor verhouding en beeltenis komt tot zijn recht in het porselein dat hij in de jaren vijftig en zestig voortbracht en waarvan exemplaren wereldwijd in collecties te vinden zijn. Gedurende deze decennia wordt hij wel gerekend tot de grote ontwerpers van Zweden.

Hij ontwierp niet alleen porselein voor Gustavsberg, maar werkte ook op andere terreinen zoals in de textielontwerp, glaskunst en industrieel ontwerp. Ook bleef hij als kunstschilder actief en illustreerde hij kinderboeken. Verder gaf hij les aan Konstfack van 1957 tot 1970.

Candle Square najaarscollectie

Er is ook uitbreiding in de Haribo & nieuwe Snoopy lijn! Speciaal voor de winter zijn er 4 geuren toegevoegd aan de Haribo collectie. Deze vind je terug in kleine en grote potten maar ook in de speciale Adventskalenders. Daarnaast is de reguliere collectie uitgebreid met theelichten en kleine potjes in een giftbox. Ook is de “PEANUTS” collectie toegevoegd met als hoofdkarakter SNOOPY, 250 grams kaarsen met een leuke print in een robuuste glazen pot. Bekijk alvast de catalogus.

Contactgegevens

Tsquare Brands
Frans van der Ley
Industrielaan 2A
6951 KG Dieren
Tel.: 0313-312141

Website: www.tsquarebrands.nl
E-mail: info@tsquarebrands.nl

Catalogi pagina | Tsquare Brands

Opvragen prijslijsten

Thanks for sharing!