Print op koffertjes & customized koffertjes | Kinderkoffertjes.nl

Kinderkoffertjes.nl is een online groothandel voor de verkoop van kartonnen koffertjes. Het bedrijf heeft een magazijn vol met verschillende kleuren en vormen. Inkopers zijn o.a. bedrijven, musea, (web)shops, dagverblijven.

Print op koffertjes

Kinderkoffertjes.nl kan ook direct printen op koffertjes! Dus geen gedoe meer met plotten, pellen en plakken. Je stuurt het ontwerp direct naar hun door en zij zorgen dat het perfect op de koffertjes geprint wordt.

Kies je eigen ontwerp en kleur(en). Deze moet wel binnen het stiksel passen. De minimale afname is 10 koffertjes met hetzelfde ontwerp. Er zijn geen standaard prijzen voor dit maatwerk. Bij interesse stuur even een mail naar het team en zij maken voor jou een passende aanbieding. Zet in je mail de volgende informatie:

  • Kleur koffertje
  • Maat koffertje (16, 20, 25, 30 of 35 cm of halfrond)
  • Aantal (minimaal 10 stuks)
  • Afbeelding (aanleveren in een vectorenbestand, EPS of PDF)

Customized koffertjes

Het is ook mogelijk om koffertjes helemaal naar wens te laten maken. Buitenzijde, binnenzijde, kleur stiksel en handvat, alles is mogelijk. Heb je meer dan 100 koffertjes nodig dan is dit zeker interessant. Wil je meer informatie? Stuur dan even een mail naar het team met jouw wensen.

Contactgegevens

Kinderkoffertjes.nl
Judith Smits
Postadres
Beeldbuisring 93
5651 HA Eindhoven
Tel.:  06-40041346
Afhaaladres
VanderLeegteWerkt BV
Hofstraat 145a
5641 TD EINDHOVEN

Website: www.kinderkoffertjes.nl
E-mail: info@kinderkoffertjes.nl

Thanks for sharing!