Project Restaurant Floreyn | Hollandfelt

Hollandfelt

Toepassing wolvilt

Het nummer één product van Hollandfelt is het wolvilt. Dankzij de van nature aanwezige eigenschappen van wol, zoals onbrandbaar, recyclebaar en vocht- en vuilafstotend, is deze zeer geschikt voor allerlei toepassingen. Sinds een aantal jaren neemt het aantal projecten waarin (interieur)architecten/stylisten wolvilt toepassen sterk toe. Dit komt met name door een andere eigenschap van het materiaal: het verbetert de akoestiek. Samen met het rijke aanbod aan kleuren en diktes zorgt dit ervoor dat vilt steeds vaker wordt toegepast als akoestische wandbekleding in allerlei soorten gebouwen.

Project restaurant Floreyn

Hollandfelt
Restaurant Floreyn | Interieurontwerp: Studio Spacious | Fotografie: ©TMRW

Architectenbureau Studiospacious heeft in het interieur van Restaurant Floreyn het plafond bekleed in een speels patroon met vilt van Hollandfelt. In verschillende groene tinten, geïnspireerd op het Hollandse polderlandschap, helemaal passende bij het restaurant wat de ‘Hollandse keuken’ serveert!

Eerdere projecten

HollandfeltGemeentehuis Delft

Hollandfelt

Het bedrijf Priva

Wil jij meer informatie over de toepassing van wolvilt of misschien heb je een andere vraag? Neem hiervoor even contact op via onderstaande contactgegevens. Je kunt Hollandfelt ook in Delft bezoeken (zie openingstijden) én het bedrijf nodigt jou van harte uit om langs te komen op de beurs Heimtextil (Messe Frankfurt) van 9 t/m 12 januari 2018.

Contactgegevens

HOLLANDFELT
Hugo de Grootstraat 175
2613 VS  Delft
Tel: 015-2146341
Fax: 015-2132004

Website:
www.hollandfelt.nl
www.hollandwool.nl

E-mail:  [email protected]

Openingstijden:
Ma: 9:00 – 17:00 uur
Di: 9:00 – 17:00 uur
Wo: 9:00 – 17:00 uur
Do: 9:00 – 17:00 uur
Vr: 9:00 – 17:00 uur
Za-Zo: gesloten