Prospectt | Trendsettende merken

 

Prospectt

 

Prospectt, dé ontdekkers van trendsettende merken. Het team van Prospectt bestaat uit mensen met een passie voor het leven; lekker eten, goede gesprekken, aandacht voor elkaar. Binnen Prospectt zoeken ze daarom ook naar merken en producten die de mooie momenten in onze leef-omgeving nog mooier maken. De merken, die binnen deze filosofie passen, distribueren ze in Nederland, België en Luxemburg. Maak kennis met Bitossi Home, Dassie Artisan, P & T en Leeff!

Prospectt

Bitossi Home

Bitossi Home is hét Italiaanse designmerk voor servies, tafelaccessoires en glaswerk. Veelzijdigheid in vorm, ontwerp en kleur maakt Bitossi Home tot dé inspirator op het gebied van mixen en matchen.

Prospectt

Dassie Artisan

Dassie Artisan is in 2016 uitgeroepen tot dé ontdekking van Maison et Objet. Vanuit een gepassioneerd hart ontwerpen Roxi en David Zeeman hun producten zelf. Wereldwijd hebben zij plekken ontdekt waar vakmanschap wordt gecombineerd met eerlijke handel.

Prospectt

P & T

P & T heeft passie voor de beste thee ter wereld en de drive om daar zoveel mogelijk mensen mee aan te steken. Vier jaar geleden begonnen en nu al één van de grotere merken in Duitsland. Mooi verhaal, fantastisch design maar bovenal bijzonder goede thee. Dat maakt P & T tot een parel in het assortiment van Prospectt. Zowel thuis te serveren als te adviseren voor de Retail.

Prospectt

Leeff

Leeff is in 2013 gestart en is volop in ontwikkeling. Producten, die zin in het leven uitstralen: dat is Leeff. Binnenkort meer!

Cool Soap

De heerlijke geuren, het design en het verhaal achter het merk Cool Soap verwijzen naar het Griekse eiland Aegina: de plek waar de producten van Cool Soap worden gemaakt. Het merk staat voor eerlijke handel, de producties vinden plaats in kleine traditionele werkplaatsen, handgemaakt, ambacht en design.

LOOKBOOK Bitossi Home LOOKBOOK Dassie Artisan Inspiratie Catalogus P & T Collectie Cool Soap

ProspecttContactgegevens

Prospectt
Bezoekadres op afspraak:
Meridiaan 55-57
2801 DA Gouda
Tel.: 0182-686332

Website: www.prospectt.nl
Email[email protected]

Facebook Instagram

Producten

Schalen, koppen, mokken, bekers, borden, kommen, tafelaccessoires, keukenaccessoires, snijplanken, woonaccessoires, verlichting, lampen, plaids, spiegels, kussens, tafelaankleding, glaswerk, glazen, ovenschalen, bestek, theesoorten, snijplanken, manden, theepotten, kaarsen, waxinelichtjes, fair trade…