Prospectt | Trendsettende merken

Prospectt

Prospectt is een inspirerend merkenhuis voor o.a. woonwinkels, conceptstores en giftshops. Bij Prospectt kies je voor producten die passen binnen jouw concept. Het team van Prospectt zoekt naar merken en producten die de goede momenten in het leven nog mooier maken. Maak kennis met Bitossi Home, Dassie Artisan, P & T, Leeff, Lie Gourmet, Gusta en Cool Soap.

Bitossi Home

Bitossi Home is hét Italiaanse designmerk voor servies, tafelaccessoires en glaswerk. Veelzijdigheid in vorm, ontwerp en kleur maakt Bitossi Home tot dé inspirator op het gebied van mixen en matchen.

Prospectt

Dassie Artisan

Dassie Artisan is in 2016 uitgeroepen tot dé ontdekking van Maison et Objet. Vanuit een gepassioneerd hart ontwerpen Roxi en David Zeeman hun producten zelf. Wereldwijd hebben zij plekken ontdekt waar vakmanschap wordt gecombineerd met eerlijke handel.

P & T

P & T heeft passie voor de beste thee ter wereld en de drive om daar zoveel mogelijk mensen mee aan te steken. Vier jaar geleden begonnen en nu al één van de grotere merken in Duitsland. Mooi verhaal, fantastisch design maar bovenal bijzonder goede thee. Dat maakt P & T tot een parel in het assortiment van Prospectt. Zowel thuis te serveren als te adviseren voor de Retail.

Prospectt

Leeff

Leeff is in 2013 gestart en is volop in ontwikkeling. Producten, die zin in het leven uitstralen: dat is Leeff.

Lie Gourmet

LIE GOURMET is een Deens merk van delicatessen waar smaak, goede ingrediënten en hoge kwaliteit de sleutelwoorden zijn.

Cool Soap

De heerlijke geuren, het design en het verhaal achter het merk Cool Soap verwijzen naar het Griekse eiland Aegina: de plek waar de producten van Cool Soap worden gemaakt. Het merk staat voor eerlijke handel, de producties vinden plaats in kleine traditionele werkplaatsen, handgemaakt, ambacht en design.

Gusta

Een lifestyle waarbij ieder moment wordt aangegrepen om er iets moois van te maken. Gusta is een jong, stoer en warmbloedig (Me gusta; Spaans) Nederlands merk met invloeden van Scandinavië tot aan de Mediterrané.

Contactgegevens

Prospectt
Bezoekadres op afspraak:
Meridiaan 55-57
2801 DA Gouda
Tel.: 0182-686332

Website: www.prospectt.nl
Email: info@prospectt.nl

Facebook

Instagram

Producten

Schalen, koppen, mokken, bekers, borden, kommen, tafelaccessoires, keukenaccessoires, snijplanken, woonaccessoires, verlichting, lampen, plaids, spiegels, kussens, tafelaankleding, glaswerk, glazen, ovenschalen, bestek, theesoorten, snijplanken, manden, theepotten, kaarsen, waxinelichtjes, fair trade…