P’tit Pot | Coconut bowls uit Vietnam & serveer- en tapasplankjes uit Indonesië

P’tit Pot heeft een ruim en kleurrijk assortiment duurzame ‘coconut bowls’, die door Vietnamese families met hart en ziel én met de hand gemaakt worden. P’tit Pot is ontstaan uit een passie voor reizen en het merk brengt verre oorden, dankzij originele producten, dichterbij voor iedereen.

Coconut bowls uit Vietnam & serveer- en tapasplankjes uit Indonesië

De ‘coconut bowls’ uit Vietnam of de serveer- en tapasplankjes uit Indonesië, gezelligheid kent geen grenzen. Alle producten worden met de hand gemaakt door locale ambachtslieden, elk item is dus gegarandeerd uniek!

Jouw aankoop zorgt niet alleen voor extra werkgelegenheid bij de locale creatievelingen, want daarnaast doneert P’tit Pot bij elk aangekocht product 10% van de opbrengst naar Belgische kinderorganisaties. Dit zijn: vzw Kinderkankerfonds, Make-A-Wish en Boven De Wolken. Kinderen zijn de toekomst en samen kunnen we het verschil maken!

Inkopen

Ben je geïnteresseerd in het assortiment van P’tit Pot en wil je meer informatie of inkopen voor jouw winkel? Neem dan contact op met Sophie Destrooper.

De verkooppunten zijn verspreid over België en Nederland. Zo kun je als particulier ook in fysieke winkels terecht om de collectie te ontdekken en aan te schaffen.

Contactgegevens

P’tit Pot
Sophie Destrooper
Tel.: +32 494 82 40 48

Website: www.ptitpot.eu
E-mail: hello@ptitpot.be

Thanks for sharing!