Ramshorn | Fashion & Woonaccessoires

Ramshorn

Robuust, natuurlijk en no-nonsense

De ambachtelijke producten van Ramshorn hebben robuuste vormen en natuurlijke kleuren & materialen. Allemaal Handcrafted Longstreet Originals; producten die ontworpen én gemaakt worden in De Langstraat in Brabant, door een team met gepassioneerde vakmensen.

Natuurlijke materialen en kleuren

De naam Ramshorn verwijst naar het sterrenbeeld van oprichtster Marjolein én naar het stoere en natuurlijke karakter van de collectie! Een echte Ram zit vol energie en houdt van van nieuwe uitdagingen en avonturen! De passie voor mode, lifestyle en interieur is vertaald naar een merk vol unieke producten van natuurlijke materialen en kleuren.

Stoer en stijlvol

De producten van Ramshorn zijn stoer en robuust, maar dankzij hun natuurlijke kleuren en stijlvolle materialen passen ze thuis in ieder interieur. Ze geven een stoer randje aan een minimalistisch interieur of juist een zacht gevoel aan een industrieel huis.

De producten van Ramshorn doen het ontzettend goed in een ambachtelijke, creatieve of industriële omgeving! Zoek jij ruige bedrijfskleding of een stoere aankleding voor je winkel of (horeca)zaak? Of misschien wil je jouw zakelijke partners nu eens géén kalender aanbieden als relatiegeschenk?

Ramshorn is dé partner voor:
– (Web)winkels
– Chefs, obers en barista’s
– Kappers en barbiers
– Tattoo-artiesten
– Bloemisten
– Slagers
– Bakkers
– Glasblazers
– Hoefsmeden
– Groothandels

Contactgegevens

Ramshorn
Margrietstraat 95
5141 GW  Waalwijk
Tel.: 06-53783557

Website: www.homeoframshorn.com
Email: info@homeoframshorn.com

Facebook
Instagram
Twitter
Pinterest

Producten

Leren schorten, leren sloven, keukenschorten, bbq schorten, leren mandjes, plantenhangers, kussens, tassen, onderzetters, placemats, servetringen, bbq opbergzak…