Retailbeurs Najaarseditie | 10, 11 en 12 september 2023 | Zie, voel en proef de nieuwste trends!

Op 10, 11 en 12 september 2023 vindt de Retailbeurs Utrecht plaats. Dé plek voor winkeliers en vertegenwoordigers van topmerken om elkaar te ontmoeten. Bij de Retailbeurs vind je de mooiste merken in de segmenten Jewels & Watches, Fashion & Lifestyle, Kitchen & Dining en Home, Living & Design.

De beursvloer

Team Trade Mart Utrecht is druk bezig met de voorbereidingen voor de Retailbeurs Najaarseditie. Een bezoek op 10, 11 en 12 september 2023 brengt je op de hoogte van de nieuwste trends en laatste ontwikkelingen in de branche. Er is een ruim aanbod aan woonaccessoires, speelgoed, koken, wonen, juwelen, horloges, modeaccessoires en meer. Meld je gratis aan en zie, voel en proef de nieuwste trends!

Honderden exposanten

Het wordt een prachtig evenement met honderden exposanten die niet kunnen wachten om de nieuwste collecties, laatste trends en actuele ontwikkelingen te presenteren. Daarnaast is er een heel interessant programma.

     

     

Divers aanbod sprekers

Deze editie worden bezoekers nog meer geïnspireerd door een divers aanbod aan sprekers.

1) Maak jij als ondernemer bijvoorbeeld al gebruik van het kanaal TikTok om de juiste    doelgroep te bereiken? Twee jonge ondernemers van marketingbureau Bitch the Agency  nemen je mee op het gebied van Social Media en geven je alle belangrijke tips en tricks over de verschillende kanalen.
2) Miss E-commerce neemt je mee op het gebied van e-commerce en hoe je dit kunt inzetten.
3) Retail expert Annelies Boonstra gaat je alles vertellen over de toekomst van het Retaillandschap.
4) De dames van Uitblinkers nemen je mee in de customer journey van jouw klant.

Allemaal interessante onderwerpen die aan bod komen, want bij de Retailbeurs vind je alles wat je nodig hebt om vooruit te lopen op wat jouw klanten vragen.

Let’s meet for Autumn/ winter 2023-24

Trade Mart Utrecht
Retailbeurs Najaarseditie
Openingstijden:
Zondag 10 september: 10.00 uur – 18.00 uur
Maandag 11 september: 10.00 uur – 18.00 uur
Dinsdag 12 september: 10.00 uur – 17.00 uur

Meer informatie en gratis registreren

Thanks for sharing!