Rough Soap | Pantone Reading glasses | Nieuwe merken bij T&C Lifestyle

T&C Lifestyle heeft een complete eigen lijn met sfeervolle oesterkaarsen. Daarnaast distribueert het agentschap het assortiment van de merken: Lexon, Be Cool, SOXS, Paradox, Y-ply, My Toothie Duck. Sinds kort zijn daar Rough Soap (eigen lijn) en de Pantone Reading Glasses bijgekomen!

Rough Soap

Binnen de collectie Oyster Candles en aanverwante artikelen heeft T&C lifestyle Rough Soap ontwikkelt, made in Holland. Geïnspireerd op de zee zijn er 2 zepen die de namen van de kust dragen: Dune Grass en Sandy Beach. De zepen verspreiden authentieke geuren uit de natuur. De zepen hangen aan een stoer koord en zijn daardoor ook mooi als decoratie in het toilet of badkamer. De Sandy Beach heeft een scrub-effect door een mengsel van gemalen perzik pitjes. De Rough Soap is gemaakt op basis van palmolie, zacht voor Hand & Body.

Pantone Reading Glasses

De leesbrillen zijn leverbaar in Pantone kleuren. Alle brillen zijn voorzien van blue light protection, wat extra beschermt tijdens werken achter de computer. Er zijn 4 verschillende modellen in allerlei pantone kleuren en met verschillende + sterktes (+1, +1,5, +2, +2,5, +3). Bijgeleverd een prachtige display voor op de tafel of een compleet draaibare vloerdisplay. De leesbrillen hebben een kleurrijke verpakking, inclusief boekenlegger en beschermhoesje die ook direct als brillendoekje gebruikt kan worden. Zeer fraai en praktisch. De adviesverkoopprijs is 29,95 Euro en hieronder voorbeelden van de diverse displays.

     

Geïnteresseerd geraakt? Neem gerust contact op via mail of telefoon als je producten van het agentschap T&C Lifestyle wilt inkopen of hierover een vraagt hebt.

Contactgegevens

T&C Lifestyle
Patricia de Rooij en Carola Broekhuizen
Zilverschoonlaan 14
3452 AB  Vleuten
Tel.: Carola Broekhuizen | 06-26786412
Tel.: Patricia de Rooij | 06-33842755

Website: www.tenclifestyle.nl
E-mail: [email protected]