Rumah Interior | Woonaccessoires – workshops

Team Rumah Interior, Megan en Jenny, zijn in 2022 gestart met het maken van woonaccessoires in hun studio in Utrecht. Rumah Interior betekent in het Indonesisch: Huis Interieur. Deze naam is te danken aan hun eigen roots, zingeving en de waardering voor veilig, duurzaam en leefbaar wonen.

Woonaccessoires

Het werken vanuit creativiteit en dankbaarheid speelt een grote rol bij het ontwerpen van de collecties. Dit vertaalt zich in een prachtig aanbod woonaccessoires: kaarsen, kussens, plaids, dienbladen, wanddecoratie, diverse jesmonite accessoires (is een duurzaam alternatief voor hars, gips en beton). Allemaal producten die bijdragen aan de betekenis wonen!

Workshops

Er worden naast het woonassortiment ook workshops aangeboden. Workshops die jou uitnodigen om tot nieuwe inzichten te komen en/of om tot rust te komen in deze snel veranderende wereld: “Go with the flow!”

Inkopen

Wil je meer weten over het assortiment van Rumah Interior of inkopen? Neem hiervoor even contact op met het team. Of bezoek de stand bij TICA-Trends/Trade in Aalsmeer.

Contactgegevens

Rumah Interior
Attleeplantsoen 39
3527 BA Utrecht (gratis parkeren)

Website: www.rumahinterior.nl
E-mail: info@rumahinterior.nl

Thanks for sharing!