Sales agent RC Product B.V. | De mooiste merken op het gebied van wonen, cadeau en lifestyle

RC Product B.V. is gevestigd in Leiderdorp en al sinds 2007 distributeur/sales agent van de mooiste merken op het gebied van wonen, cadeau en lifestyle.

RC Product

Als verkopende partij is RC Product het gezicht van de merken: Balvi, Present Time, It’s about romi, Puckator en Item International. Op dagelijkse basis werken zij intensief samen met de collega’s van deze merken en nemen ze het volledige verkoopproces uit handen. Zij zijn de verbindende factor tussen de merken en de klanten.

Klanten

Met grote passie levert RC Product een ruim en uniek assortiment aan winkels en webshops door heel Nederland. De klanten variëren van het kleine winkeltje op de hoek tot de grootste spelers in het land. Zij geloven niet in eenmalige acquisitie, maar investeren in duurzame relaties, op basis van wederzijds vertrouwen.

Merken

Balvi

Sinds 1963 is het de missie van Balvi om hun klanten te voorzien van unieke en originele cadeaus. Een cadeau maken is iets magisch. Of je nu een cadeau geeft, of er eentje ontvangt, het belangrijkste is dat er een glimlach verschijnt! Balvi brengt ieder half jaar een nieuwe en verfrissende collectie uit.

Present Time

Present Time brengt de leukste woondecoratie en accessoires naar jouw interieur. Het Nederlandse label met een Deense CEO ontwerpt trendy interieur items. Daarbij denkende aan het warme, knusse en frisse gevoel dat je thuis wilt ervaren. De missie van Present Time is dan ook om het interieur een persoonlijke tint te geven met een kleine knipoog naar trendy Scandinavisch design.

It’s about Romi

It’s about Romi is gespecialiseerd in verlichting. Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam en staat bekend om z’n tijdloze en urban design. Sinds 1993 creëren zij lampen met veel toewijding, maar vooral met plezier. Begin 2010 zijn ze begonnen met het werken met duurzame materialen. Vervolgens groeide het uit tot een nieuw ontwikkelingsproject, dat een eigen merk werd. It’s about Romi compenseert de CO2-uitstoot door het planten van bomen. Voor elke verkochte lamp wordt wordt één boom geplant.

Good&Mojo

Good&Mojo creëert duurzame verlichting. Voor hun prachtige lampen gebruiken zij uitsluitend duurzame materialen. Voor iedere lamp die het merk verkoopt planten zij een boom. Het overgrote deel van de verlichting wordt handgemaakt door ambachtslieden in kleine, lokale gemeenschappen in Vietnam.

ITEM International

ITEM International is een toonaangevend bedrijf in de import- & exportsector voor cadeau-, woon-, deco-, stationery- en speelgoedartikelen, opgericht in Barcelona in 1986. Zij hebben een magazijn met ruim 70.000 m2 opslagruimte waarin een prachtige collectie met meer dan 20.000 artikelen, waaronder meer dan 12.000 jaarlijkse nieuwigheden.

Puckator

Wanneer je op zoek bent naar een online Groothandel Cadeau Artikelen in Nederland & België voor het bestellen van unieke geschenkartikelen tegen scherpe groothandelsprijzen ben je hier op het juiste adres. Puckator is een jonge, dynamische groothandel en verkoopt trendy cadeaus en woonaccessoires voor iedereen!

Contactgegevens

RC Product BV
Elisabethhof 19
2353 EW Leiderdorp
Tel.: +31 (0)71-512 27 61

Website: www.rcproduct.nl
E-mail: info@rcproduct.nl

Thanks for sharing!