Samenwerken met LEMONWISE | Uniek cadeau of relatiegeschenk | Eigen ontwerp stitched art

Het merk LEMONWISE staat voor eigenwijze, originele en verfrissende homeware producten. Het assortiment is ontworpen en gemaakt met liefde & aandacht voor handgemaakt, bijzondere details en kleur.

Samenwerken met LEMONWISE

Ontwerpster Karen Vollmuller krijgt energie van samenwerken! En van het ontwikkelen van nieuwe producten. Ook vindt ze het leuk om een specifiek product samen met jou te ontwikkelen. Zoals de stitched art lijn, die leent zich hier heel goed voor en is prima customized te ontwerpen voor jouw bedrijf of project. Ideaal als uniek cadeau of relatiegeschenk. Er wordt besproken of jij een ontwerp aanlevert of dat Karen een voorbeeld op maat maakt.

Ontwerpster Karen

Een tijdje terug vroeg Dille & Kamille LEMONWISE om een aantal custom made ontwerpjes te maken voor een eigen stitched art lijn. Dat werden 4 kruiden: dille en kamille (uiteraard!) maar ook salie en peterselie. Samenwerken met zo’n mooi bedrijf als Dille & Kamille is een feestje. De inspiratie gaat als vanzelf borrelen, waardoor er alleen maar mooie dingen ontstaan!

Mail mij en ik ga graag met je in gesprek over de mogelijkheden!

Contactgegevens

LEMONWISE
Karen Vollmuller
Tel.: +31 (0)6 422 01 652

Website: www.lemonwise.nl
E-mail: [email protected]

Thanks for sharing!