Schilderijen Natuur Collectie | Vrolijke verjaardagskalender | Susan Ruiter

Susan Ruiter is al ruim 25 jaar professioneel kunstenaar en runt, naast haar atelier, haar eigen galerie in Vlaardingen. Zij verkoopt haar schilderijen, beelden en Art Prints, in binnen- en buitenland. Ze geniet ervan om in opdracht te werken, waarbij zij rekening houdt met de kleuren en formaat van het interieur van de klant.

Natuur Collectie

Een ruimte krijgt stijl en sfeer met de schilderijen uit de Natuur Collectie van Susan. Zij ontwikkelde haar eigen speciale techniek, waardoor de kijker geboeid blijft en keer op keer iets nieuws ontdekt. De geabstraheerde vogels voegen daar speels- en vrolijkheid aan toe.
Bekijk de schilderijen alvast op de website en neem gerust contact op met Susan als je vragen hebt of geïnteresseerd bent in het exposeren van haar schilderijen/Art Prints.

Vrolijke kalender

Een vrolijke verjaardagskalender met een luxe uitstraling. Gedrukt op stevig papier, zodat deze lang meegaat! Met deze kalender is het elke maand genieten van een ander vrolijk kunstwerk van Susan Ruiter. Denk je erover om deze prachtige kalender aan jouw assortiment toe te voegen? Neem dan even contact op met Susan.

Contactgegevens

Galerie – Atelier Susan Ruiter
Hoogstraat 125
3131 BM Vlaardingen
Tel.: +316-13174733

Website: www.susanruiter.nl
E-mail: info@susanruiter.nl

Thanks for sharing!