Sfeerpunt | Groothandel Bolsius kaarsen & lifestyle merk Home Deco Factory

Sfeerpunt is dé groothandel en servicepartner van Bolsius kaarsen en het lifestyle merk Home Deco Factory. In het assortiment vind je een ruime sortering (geur)kaarsen, woonaccessoires, kleine meubelen, trendy servies en keukenaccessoires. Sfeerpunt gelooft in een no-nonsens aanpak en korte lijnen. Door samen met de ondernemer de juiste producten te kiezen ontstaat een passend assortiment en mooie omzetten.

Bolsius kaarsen voor kwaliteit en duurzaamheid

De kaarsen van Bolsius staan vooral bekend om hun kwaliteit. De beste grondstoffen en de perfecte lont zorgen voor uitstekende brandeigenschappen. Voor jou als ondernemer betekent dit een tevreden klant en herhaalaankopen.

         

Duurzaam

Al sinds 1870 zorgt Bolsius voor magische momenten. Om dit ook in de toekomst te blijven doen heeft  Bolsius haar collectie verduurzaamd. Dit doet Bolsius door gebruik te maken van natuurlijke grondstoffen, volledig palmolie vrij te produceren, lokaal in te kopen en verpakkingsmateriaal tot een minimum te beperken. Een echte win-win situatie, waarbij de collectie van Bolsius toekomstbestendig is!

Sfeerpunt lanceert Home Deco Factory

Onder de merknaam Home Deco Factory lanceert Sfeerpunt dit najaar een compleet nieuw assortiment met sfeerartikelen voor in en om het huis. Leuke en trendy producten van de Europese leverancier CMP, die je nu kunt inkopen. Samen met de kaarsen en accessoires van Bolsius zorgt de nieuwe collectie voor een compleet assortiment sfeermakers waarmee de klanten in de home deco branche perfect bediend kunnen worden.

Een goed product verandert levens!

De filosofie achter de nieuwe collectie is simpel: het leven van de consument makkelijker maken. Hierdoor ontstaat er meer tijd voor de mooie momenten van het leven. De collectie is een mix van trend, creativiteit, de juiste kwaliteit en optimaal gebruiksgemak. Dit alles uiteraard tegen de beste prijs. Deze producten zullen het leven van de consument zeker positief beïnvloeden.

Verrassend assortiment

Het nieuwe assortiment bestaat onder andere uit woonaccessoires, kleine meubelen, trendy servies, en keukenaccessoires. Dit alles verdeeld in herkenbare themacollecties die zorgen voor mooie verkoopkansen voor de winkelier. Sfeerpunt is gestart met een basiscollectie van de 550 bestverkopende producten. De komende periode zal de collectie verder uitgebreid worden met nieuwe artikelen, afgestemd op het seizoen, de wensen van de consument en natuurlijk de laatste sfeertrends. Zo kun je blijven rekenen op inspirerende producten om jouw klanten mee te verrassen!

         

Direct uit voorraad leverbaar

Misschien wel het mooiste aan de nieuwe collectie is dat Sfeerpunt volledig voorraadhoudend is. Hierdoor zijn de producten doorgaans direct uit voorraad leverbaar en heb je ze snel in huis. Wil je grotere aantallen bestellen? Geen probleem! Doordat de voorraad regelmatig wordt aangevuld kunnen ook grotere aantallen op korte termijn geleverd worden.

Persoonlijk advies, meer weten of inkopen?

Iedere onderneming is anders, dat realiseert Sfeerpunt zich heel goed. Daarom zijn zij je graag van dienst met een passend assortimentsadvies of meer informatie over de nieuwe collectie. Neem gerust contact op met het team. De collectie van Bolsius en de Home Deco Factory collectie vind je op de website en bovendien ben je altijd van harte welkom in de showroom van Sfeerpunt in Leusden om de producten te bekijken. Bekijk alvast de catalogus met de najaars- en wintercollectie 2022!

Catalogus

Contactgegevens

Sfeerpunt
Bedrijfsweg 22
3831 KE Leusden
Tel.: 033-4333595

Website: www.sfeerpunt.nl
E-mail: info@sfeerpunt.nl

Thanks for sharing!