Shop in Beeld | Biej Manon

Manon Janissen is haar bedrijf Biej Manon gestart op 1 oktober 2015 in Linne. Een stenen (fysieke) showroom met wekelijkse inloopmomenten en daarnaast de mogelijkheid voor consumenten om leuke items te kopen via de webshop! Ook geeft Manon interieuradvies, organiseert VIP shopavonden op locatie, knapt ze oude meubeltjes op en maakt ze samen met andere lokale ondernemers cadeaupakketten!

Woonaccessoires

Biej Manon verkoopt verschillende woonaccessoires; stoer, eenvoudig, sfeervol, puur, tijd-loos, in Scandinavische stijl én in combinatie met vintage items.

Manon | Interieuradvies | VIP shopavond op locatie

‘Ik probeer een goede balans te vinden tussen uitstekende kwaliteit, bijzondere items, afwisselend én leuk voor je portemonnee! Je kunt tevens bij mij terecht voor het opknappen van oude meubeltjes en ik geef ook interieur-/kleuradvies. Tijdens de wekelijkse inloopmomenten, veelal op vrijdag/zaterdag staat de koffie voor je klaar en ontvang ik jou met veel plezier. We kunnen ook een afspraak maken voor een gezellige VIP shopavond op locatie. Met mijn wagen volgeladen met mooie woonitems, kom ik naar je toe en maken we er samen met jouw groep vriendinnen, familie, buren een gezellige avond van!’

     

Webshop | Cadeauservice | Cadeaupakketten

De webshop kun je 24/7 bezoeken… heerlijk shoppen wanneer je maar wilt. Biej Manon biedt ook een speciale cadeauservice aan. Wil je iemand een verrassing sturen, dan kun je dat in de webshop aangeven en Manon zorgt ervoor dat het cadeau mooi verpakt verzonden wordt. Ook stelt zij relatiegeschenken & cadeaupakketten samen, voor iedere gelegenheid zijn er mogelijkheden. Zoals bijvoorbeeld een geboortepakket, hiervoor werkt zij samen met andere lokale ondernemers om er iets bijzonders van te maken voor het hele gezin!

Contactgegevens

Biej Manon
Eikenstraat 26
6067 AV  Linne
Tel.: +31 (0) 6 26979604

Website: www.biejmanon.nl
E-mail: info@biejmanon.nl

FacebookInstagram