Shop in Beeld | Interieurzaak RW4you

Op 21 augustus 2019 zijn, na een aantal weken klussen, de deuren van interieurzaak RW4you officieel geopend. De winkel in Borne (Overijssel) is een mix van diverse merken en gesitueerd in een mooi pand aan de Nijstad. Borne is een gezellig dorp met een ongedwongen sfeer, waar mensen elkaar nog groeten, met een gezellig centrum én er zijn verschillende leuke boetiekjes. Een knusse omgeving waar je altijd welkom bent om een kijkje te nemen!

RW4you

RW4you

RW4you staat voor Ronny en Wendy for you. Het begon allemaal in 2012 met het maken van eigen houtontwerpen door Ronny, zoals: lampenvoeten, theelichten, klokken, krukjes, hondenbedden etc. De verkoop ging via fairs en braderieën. Daarna volgde de Shop in Shop in Almelo. Van 12 m2 ging het naar 20 m2, naar 32 m2, naar 50 m2 en uiteindelijk werd het 70 m2. Er kwamen zelfs nog een webshop en shop bij: Sfeer en Meer in Holten.

RW4you

Wat Wendy miste was het contact met de klant, het advies bij de inrichting. Daarom is zij een opleiding gaan volgen voor interieur stylist, waardoor zij uiteindelijk de grote stap heeft gezet om een eigen winkel op te zetten; RW4you!

   

Het assortiment

Het assortiment bestaat uit: sierkussens, lampenkappen, lampenvoeten, cadeau artikelen, een grote lijn interieur parfums, klokken en uiteraard een mooie grote collectie trendy woonaccessoires.

   

‘Consument, kom gezellig een kijkje nemen in onze mooie winkel,
wij geven ook interieur advies.’

Groet, Wendy

Contactgegevens

Wendy Schlatkamp
RW4you
Nijstad 21
7622 LA  Borne

Website: www.rw4you.nl
E-mail: info@rw4you.nl

InstagramPinterest

Jouw Shop ook ‘in the picture’?
Mail: info@onzebranche.nl