Shop in Beeld | Slow Conceptstore in Tuincentrum Willemsen

Demi Willemsen van Slow Conceptstore volgt Onze Branche! via de nieuwsbrieven, facebook en instagram.

Slow: Lifestyle based conceptstore

Slow is een lifestyle based conceptstore, een shop-in-shop in bloemisterij & tuincentrum Willemsen te Valburg. Hier vind je die producten waarmee vrouwen hun eigen persoonlijkheid en lifestyle kunnen benadrukken of ontdekken. Slow staat voor tijdloos en houdt verband met slow fashion & movement; geen snelle seizoenswisselingen en hypes, maar klassieke producten die een plekje verdienen in het leven van iedere vrouw. Slow gelooft in producten die zo mooi en kwalitatief zijn, dat ze geen snelle wisseling nodig hebben.

          

   Eigenaresse Demi Willemsen

‘Slow Conceptstore wil je inspireren door jou zowel bekende als onbekende merken en producten te laten ontdekken, waarmee jij kunt laten zien wie je bent en wat jouw lifestyle is! Onze producten zijn gemaakt van de juiste materialen en de beste ingrediënten, om ervoor te zorgen dat jouw aanwinst zo lang mogelijk meegaat en ook daadwerkelijk goed voor je is. Daarnaast streven wij ernaar om ook merken aan te bieden die nog (vrijwel) nergens anders in Nederland verkrijgbaar zijn. Wij willen dat onze producten elkaar versterken, zodat jouw collectie niet alleen lang meegaat, maar ook telkens aangevuld kan worden. De producten van Slow kunnen zowel in de winkel gekocht worden als via de webshop!’

De winkel is een shop-in-shop in het familiebedrijf van de ouders van Demi Willemsen. Je vindt Slow Conceptstore in Bloemisterij & Tuincentrum Willemsen te Valburg.

Contactgegevens

Slow Conceptstore
Bloemisterij & Tuincentrum Willemsen
Hoogsestraat 8
6675 BJ  Valburg
Tel.: 0488-431372

Website: www.slowconceptstore.nl 
E-mail: [email protected]

Facebook

Instagram

Pinterest