Shop in Beeld | Trikado

TriKado is een kadowinkel in Apeldoorn waar mensen met een verstandelijke beperking een werkplek hebben.

Eigenaresse Erwien van Harten

‘Graag wil ik reageren op de oproep van Onze Branche!: Trotse winkeliers gezocht.
Trots ben ik op TriKado waar ik 5 jaar geleden mee gestart ben. Mijn medewerkers werken in de kadowinkel en daarnaast maken zij in het atelier producten voor in de winkel. Naast ons eigen assortiment, kopen wij ook producten in bij andere zorginstellingen, dus wij hebben veel keuze in unieke handgemaakte kadootjes!’

‘Het meest trots ben ik op mijn collega’s, die nog nooit in een winkel hadden gewerkt en nu allemaal hun steentje bijdragen aan TriKado, een superteam is het!’

Contactgegevens

TriKado
Erwien van Harten
Asselsestraat 135
7311 EJ  Apeldoorn
Tel.: 06 53313110

Openingstijden:
Donderdag en vrijdag: 9.30 uur – 17.30 uur
Zaterdag: 9.30 uur – 16.00 uur

Website: www.trikado.nl
E-mail: erwien@trikado.nl

Facebook