showUP 3 & 4 februari 2019 | Vakbeurs

Met bijna 500 merken uit binnen- en buitenland is showUP niet te missen voor ondernemers, inkopers en retailers. Je ziet er bekende namen, nieuwe labels en jonge ontwerpers uit de segmenten wonen, stationery, kids, gifts en lifestyle.

Locatie Expo Haarlemmermeer

De eerstvolgende editie vindt plaats op 3 & 4 februari 2019 op de vaste locatie Expo Haarlemmermeer. Hier spot je als eerste de nieuwste producten, de laatste trends en dé bestsellers van het komende seizoen. Laat je inspireren en informeren, leg nieuwe contacten en ontdek nieuwe merken en trends. Een bezoek aan showUP is een boost voor je business.

We are still enjoying the last edition of showUP. Look at this nice aftermovie by @soonmediaamsterdam !**#showup18 #tradeshow #homeandgift #wholesale #tradefair #interiordesign #newbrands #scandinaviandesign #dutchdesign #retail #b2b

Geplaatst door showUP op Woensdag 5 september 2018

  Toonaangevend en vernieuwend

showUP heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot dé ultieme inkoopbeurs voor woonaccessoires en cadeau-artikelen. De vakbeurs richt op inkopers van woon- en gift stores, concept stores, webshops, warenhuizen en museumwinkels. Ook stylisten, pers en bloggers komen langs om inspiratie op te doen.

         

Kleine startende labels | Jonge ontwerpers
Bekende merken

Inmiddels doen meer dan 350 deelnemers mee uit binnen- en buitenland, van kleine startende labels en jonge ontwerpers tot bekende merken als House Doctor, Seletti, &Klevering en Moebe. Dat is meteen de charme van showUP: toonaangevende internationale merken en nieuwkomers vind je hier onder één dak.

Contactgegevens

showUP 3 & 4 februari 2019
Locatie
Expo Haarlemmermeer
Stelling 1
2141 SB  Vijfhuizen

Openingstijden
Beide dagen van 10.00 – 18.00 uur

Bestel hier je gratis tickets

Organisatie
showUP BV
Postbus 905
1000 AX  AMSTERDAM
Tel. 0031-(0)208801211
Website: www.showup.nl
E-mail: info@showup.nl