Vakbeurs showUP | 1 & 2 september | Dé kick-off van het inkoopseizoen!

 

Zondag 1 en maandag 2 september 2019 staat Expo Haarlemmermeer in het teken van showUP. Onmisbaar voor iedereen die werkt in de home-, gift- & kidsbranche. Niet alleen om de nieuwste collecties in te kopen en trends te ontdekken, maar ook om inspiratie op te doen en te netwerken.

        Nieuwe merken uit binnen- en buitenland

showUP staat bekend om de mooie mix van deelnemers. Bekende namen en startende labels zie je hier naast elkaar. Tal van nieuwe merken uit binnen- en buitenland zijn in Nederland alleen op showUP te zien. Een unieke kans dus voor winkels en concept stores die een bijzondere aanvulling voor hun assortiment zoeken.

Overzichtelijke en inspirerende zones

showUP is opgedeeld in overzichtelijke en inspirerende zones. Zo vind je kids- en babyproducten in growUP en is er in het segment startUP@showUP ruimte voor 8x jong ontwerptalent. Verder niet te missen is de halfjaarlijkse trend-update in de vorm van een presentatie en installatie van buro jantrendman.

listenUP

En er is meer. listenUP is het lezingenprogramma waar van experts en trendwatchers de bezoeker bijpraten over actuele onderwerpen en ontwikkelingen. Nieuw deze keer is de sessie van Trend Forecasters Hanneke Kamphuis en Marly Witteveen. Beiden hebben een achtergrond in retail en design en vertellen over trends in Botanical Lifestyle. Ook nieuw is de sessie van Marie Gon over Color Navigator System, een vernieuwend en breed inzetbaar kleursysteem.

          

The Store

Met The Store wil showUP laten zien hoe je in een winkel één thema toepast op een concept, styling en een collectie. Dit jaar is het thema Decor & Dessin. We gaan een presentatie zien met prints en patronen in allerlei soorten en maten. Alle producten in The Store kunnen ingekocht worden bij de deelnemers van showUP.

          

Contactgegevens

showUP 1 & 2 september 2019
Locatie
Expo Haarlemmermeer
Stelling 1
2141 SB  Vijfhuizen

Openingstijden
Beide dagen van 10.00 – 18.00 uur

Bestel hier je gratis tickets

Organisatie
showUP BV
Postbus 905
1000 AX  AMSTERDAM
Tel. 0031-(0)208801211
Website: www.showup.nl
E-mail: info@showup.nl