showUP | Inkoopbeurs Home & Gift 2 + 3 september 2018

showUP is dé inkoopbeurs voor Home & Gift. Je kunt er nieuwe producten en collecties van bekende merken en startende labels ontdekken, trends spotten, inspirerende lezingen bijwonen en collega’s ontmoeten. Professionals in de Home & Gift sector mogen de komende showUP op 2 + 3 september zeker niet missen! De inkoopbeurs vindt wederom plaats op de vaste locatie: Expo Haarlemmermeer – Vijfhuizen.

Deelnemers

Meer dan 350 exposanten tonen meer dan 600 merken. Van Nederlands design en Scandinavische merken tot bijzonder servies en accessoires voor de kinderkamer. Naast deze spannende mix van deelnemers zijn er op showUP ook elke editie weer ‘specials’ te vinden; bijzondere presentaties en exposities die net weer even anders zijn dan anders. shopUP werkt daarvoor samen met stylisten, designers en andere creatieven die er veel energie in steken om de bezoekers van showUP op deze manier een flinke dosis inspiratie te geven!

Voor wie?

showUP is er voor woon- en cadeauwinkels, concept stores, webshops, warenhuizen en museum winkels, maar is tevens een plek om inspiratie op te doen en te netwerken. Ook stylisten, de pers en bloggers kunnen hun hart ophalen! De beurs is na registratie gratis te bezoeken.

        

Contactgegevens

showUP 2 + 3 september 2018
Locatie
Expo Haarlemmermeer
Stelling 1
2141 SB Vijfhuizen

Openingstijden
Beide dagen van 10.00 – 18.00 uur

Bestel hier je gratis tickets

Organisatie
showUP BV
Postbus 905
1000 AX  AMSTERDAM
Tel. 0031-(0)208801211
Website: www.showup.nl
E-mail: info@showup.nl