showUP | Inkoopbeurs home & gift 4+5 februari 2018

De eerstvolgende editie van showUP, de meest inspirerende inkoopbeurs voor home & gift, vindt wederom plaats in de Expo Haarlemmermeer te Vijfhuizen. Van 4 t/m 5 februari vind je hier een zeer gevarieerd aanbod van woonaccessoires en cadeau-artikelen. Er zijn meer dan 350 deelnemers uit binnen- en buitenland vertegenwoordigd, van jonge ontwerpers, nieuwe labels tot bekende merken.

‘Alles op het gebied van Home & Gift vind je bij showUP onder één dak!’

Programma

In de stands van de exposanten staan de producten centraal, zodat je op een ongedwongen en overzichtelijke manier nieuwe producten voor je winkel kunt spotten en leveranciers kunt ontmoeten. Er is ook gedacht aan jonge ontwerptalenten. Er zijn verrassende presentaties en lezingen. Daarnaast zijn er 4 trendpodia waar de trends van het komend seizoen zijn gevisualiseerd.

         

Voor wie?

showUP is er voor woon- en cadeauwinkels, concept stores, webshops, warenhuizen en museum winkels, maar is ook een plek om inspiratie op te doen en te netwerken. Ook stylisten, de pers en bloggers kunnen hun hart ophalen! De beurs is na registratie gratis te bezoeken.

ShowUP

Contactgegevens

showUP 4 & 5 februari 2018
Locatie
Expo Haarlemmermeer
Stelling 1
2141 SB Vijfhuizen

Openingstijden
Beide dagen van 10.00 – 18.00 uur

Bestel hier je gratis tickets

Organisatie
showUP BV
Postbus 905
1000 AX  AMSTERDAM
Tel. 0031-(0)208801211
Website: www.showup.nl
E-mail: info@showup.nl