showUP: nieuwe locatie voor zomereditie inkoopbeurs | 4 & 5 september 2022

De volgende editie van showUP vindt plaats op 4 en 5 september op een nieuwe locatie, de Brabanthallen in Den Bosch. Met meer dan 450 bekende merken, startende labels en de nieuwste collecties belooft het weer een mooie editie te worden. Het leuke van showUP blijft het nieuwe en actuele karakter van de beurs in combinatie met de creatieve en inspirerende opzet. Trendy en startende labels staan zij aan zij met bekende internationale merken. Inmiddels is showUP uitgegroeid tot de vakbeurs voor inkopers en retailers die op zoek zijn naar bijzondere en unieke items en merken.

Nieuwe locatie

“We zijn trots en blij dat we tijdens de pandemie drie keer showUP hebben kunnen organiseren en de showUP-community levend hebben gehouden. Nu is het tijd om verder vooruit te plannen. Voor de zomereditie zijn we al een tijdje op zoek naar een andere locatie. Ondanks de inzet van tijdelijke koelinstallaties was het de afgelopen jaren tijdens de beurs te warm in de hal. Vanaf nu, in ieder geval in 2022 en 2023, houden we de september-editie in de Brabanthallen in Den Bosch, de editie van 29 en 30 januari vindt plaats in de Expo Haarlemmermeer”, zegt organisator Daan van Trigt. De beurs zal plaatsvinden in hal 1 en 7 van de Brabanthallen. Dit is een andere hallencombinatie dan in 2020 toen showUP al eens in Den Bosch neerstreek. “De hallen die we nu hebben zijn licht, ruim en kolomvrij, ideaal voor een beurs als showUP”, aldus Daan.

growUP

growUP is het deel van de beurs waar de baby- en kidsmerken worden getoond. growUP heeft zich ontwikkeld tot een beurs in een beurs. Er zijn circa 50 exposanten met een mooi aanbod aan kindermerken. Je ziet textiel voor kinderkamers, babycadeaus, pluche, speelgoed, servies, kinderboeken, verzorgingsproducten en babykleding. growUP is niet alleen interessant voor baby- en kinderwinkels die inkopen voor het nieuwe seizoen, maar ook voor conceptstores en cadeauwinkels die hun assortiment willen uitbreiden met artikelen voor kinderen.

Ook deze editie zijn de nijntjes van Just Dutch er weer!

UPcoming

Een speciale plek van showUP is gewijd aan startende labels en opkomende ontwerpers. showUP wil een kweekvijver zijn voor ontwerpers en creatieven. UPcoming is een bijzondere presentatie waar nieuwe merken aan de bezoekers kunnen worden voorgesteld. Het is een mooie opstap voor beginnende ontwerpers om succesvol te worden in de home deco business.

UPcoming merk Muurbloempjes heeft de oplossing voor wanneer er geen ruimte is voor planten. Stop stekjes van je favoriete plant in de buisjes en hang ze met speciale magneten op aan de muur.

The store

The store is altijd een plek op showUP waar merken en winkeliers inspiratie kunnen opdoen hoe ze een bepaald product kunnen presenteren. Deze editie staat The Store in het teken van kaarsen. Met het vooruitzicht op de feestdagen, want kaarsen zijn altijd een goed idee voor een origineel cadeau. En dat is niet voor niets want juist nu is de keuze enorm. Draaikaarsen, dip-dye kaarsen, bubbelkaarsen, geurkaarsen in alle kleuren en maten.

By Vivi, een merk uit München, maakt alle kaarsen met de hand. Verkrijgbaar in verschillende soorten was, fraaie kleuren en vormen. Zeg nou zelf, dit maakt je gedekte tafel toch helemaal af?

listenUP

listenUP is een interessante toevoeging voor wie inspiratie wil opdoen. Drie keer per dag organiseert showUP een seminar van een uur. Bekende trendwatchers en inspirators brengen je op de hoogte van de laatste trends. Een van hen is Jan Agelink van buro jantrendman. Elke editie is zijn prognose de basis voor de Trendzone. Hier zie je items van topdesigners en deelnemers aan showUP die passen bij de trends voor komend seizoen.
Het leuke van showUP blijft het nieuwe en actuele karakter van de beurs. De beurs is altijd anders, maar toch vertrouwd. En de grote hoeveelheid nieuwe merken en collecties die je aantreft, maken een bezoek aan showUP altijd meer dan de moeite waard!

Facts

Zondag 4 september 10:00-17:00 uur
Maandag 5 september 9:00-17:00 uur
Locatie: Brabanthallen, Diezekade 2, 5222 AK Den Bosch

Je registreren kan hier

Tip: Check de deelnemerslijst en plattegrond op de website, maak een lijstje met je favorieten en stippel alvast je route uit.